Min allra bästaste bästa bästis

BEA NOSTALGI

2004










2005







2006















2007





2008





2009













fortsättning följer..

29 januari

Vanäsfest igår. Ja vad ska man säga? Kan sammanfatta festen med att säga att det verkligen inte är vi ungdomar som blir stup o gör bort oss. Men men, det är inte jag som ska till jobbet på månda morron o skämmas.

Planen för dagen idag var egentligen att jag o Nova skulle traska upp till Moliden o se på KM men vi tog oss aldrig så långt. Kände inte för o hänga där ensam så jag tog tag i dammråttorna här hemma istället. Sen så kom Bea bearnaise. Vi tog oss en liten runda i blåsten.


Så här fina va vi i torsdags när vi åkte till Skövde.













 

Nu ska jag återgå till mina "ostkrokar"

 


Shop till u drop

Jag började detta år med att jag skulle ha total köpstopp till Nova. I klädväg iaf. För hon har kläder så det skulle räcka till halv gatan. Men hepp. Istället har det nu blivit tvärtom. Jag shoppar o shoppar som en tok. Fast jag knappt inga riksdaler har. O nu har jag bara handlat dyra kläder. Beställde häromdan suitar från både Katvig, Småfolk o Molo. Idag tex fick jag hem min efterlängtade skötdyna från Gunilla Axén, inte heller gratis. Ioförsig inte kläder men ändå. O inte nog med det så brände jag ett par hundra hos Angelica på rean. Men är det rea så är det. Men nu får det nog vara stopp. Vi ska ju helst hinna använda kläderna oxå. Fast jag måste hitta nåt fint till henne o ha till fikat efter dopet. Men sen är det nog stopp. Får nog bli köptstopp i februari istället!




26 januari

Det är trögt med inläggen här märker jag. Men fantasin tryter i vanlig ordning.
Idag gjorde vi ett besök på babycafét. Alltid lika kul tycker jag. Efter det tog jag o Joie en runda runt Vanäs udde. Men om de ska fortsätta o va så här kallt få vi nog hålla oss inne för pärlan är så snorig. Stackarn har lite problem me o äta samtidigt som hon ska kunna andas. Hoppas de ger sig snart.

Nu kör vi ett par bilder istället.


Även min lilla goding börjar få lite hull.. 6 pannor =)


Bumbon använder vi varje dag. Fast bara korta stunder, får tänka på lilla ryggen..





Denna va visst lite suddig men..


Irriterande blixt


Asså den här bilden är ju så jädra kul. Hon ser så rolig ut, som en liten farbror.


Kärlek på hög nivå


Mostermys ♥



Underbara Nina



Denna bild fick jag av Nina, Michaels "nya brors" fru, förra veckan.
Varje gång hon ser en ren tänker hon på mig o MMS:ar en bild. ♥ Hon vet hur fascinerad jag är av dessa skapelser.



Tänkte bara dela med mig.


Dåligt tagen men så här mysigt har mina go...

img_0820 (MMS)

Dåligt tagen men så här mysigt har mina godingar just nu. Den tredje terroriserar dataladdaren så snart biter hon väl av den oxå.


-

Ihelgen köpte vi äntligen en bumbo till Nova. Som jag har trånat efter dessa. O den passa ju alldeles utmärkt. Men gratis va den inte!







Älskar denna suit från Småfolk. Lila o fin.






Det är synd att jag inte hajjar hur man får in filmer för gud va ni skulle skratta om ni fick se o höra denna donna..



Urkass kvalité på vissa men de får va..

15 veckor o 1 dag












En liten lista

När fick du reda på att du var gravid? 2 februari 2010
Blev det en chock? JA
Hur gammal var du? 24, 25 när hon föddes
Hade du mycket halsbränna? Ja till och från
Spydde du mycket? Jo, lite i början mest.
Var det någon favoriträtt som ändrades? Nej
Hade du mycket foglossning? Nej inte mycket
Hade du sammandragningar? En del men inte så värst
Ditt sf mått som störst? 37cm har jaf för mig
Har du fått bristningar? En
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Var helt hundra på en Åke
Vad hoppades du på? En frisk bebis som mådde bra
Hade du mycket vätska i kroppen? Nej
Hur mycket gick du upp i vikt? 9 kilon
Hur ser du på graviditeten idag? Med glädje och kärlek! Skulle kunna göra om det redan imorgon. Mådde  guld under hela tiden.
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Jag var förberedd på att man inte kan vara förberedd. Sen vill jag absolut ha en vaginal förlossning men det ville inte Nova
Gick du över tiden? 9 dagar
Födde du för tidigt? Nej
När började din förlossning? Förlossningsvärkar från ca 04, och 07:18 föddes hon
Hur lång tid tog det? Från inskrivningen ca 4,5timmar
Hur mycket var du öppen när ni kom in? 1cm, haha
Vad tyckte du var jobbigast? Snittet helt klart
Var du rädd för något? Att Nova inte skulle må bra eftersom det blev så katastrofalt akut
Grät du? Ja, när dom la Nova hos mig o sa att hon mådde bra o att allt såg bra ut, då var det tårar av lycka ♥
Skrek du? Nej
Tog du nått smärtstillande? Fick ju edan i samband med snitt
Blev du sydd? Nej
Dragen med sugklocka? Nej
Hur många var inne i förlossningsrummet? Osäker, men överläkare, barnmorskor, en barnmorskestudent o ett helt "kris team" som stod vi dörrn. O Michael de klart.
Hade du någon nära med dig? Pappa Michael
Hur stor var bebisen? 2825 gram och 51 cm lång
Blev det en pojke eller flicka? Flicka
Vad fick den heta? Nova ♥
Hur ser du på förlossningen idag? Det var såklart tufft med katastrofsnitt o ja mådde skit efteråt men nu är allt bara bra
Var allting värt det? Absolut

Dop o önskelista

Nu har de gått flera veckor utan att prällen behagar ringa upp. Jag får la ringa dit igen på måndag o se vad som händer. Dopkorten kom i veckan. O dom blev såå fina. Tänkte lägga upp en bild på dom sen när dom är skickade.

Har spånat runt lite o hittat saker som jag/Nova önskar sig i doppresent.




Från barntavlor.se


En tavla med alla uppgifter från Bettinas doptavlor
Vågade inte kopiera från hennes sida, men guuud så fina tavlor. Gå in o titta!


En pussel pall från Bonde of Sweden med hennes namn


Leksaker från Jabadabado, bla tåget


En rosa dockvagn


Leksaker


Söt napphållare


Fotografering i Hjo
Smycke, gärna namnhalsband
Hand-och-fot avtryck
Kläder
Tavlor med Matilda-kort på Nova
Böcker
Ett tallriks set
Lära-gå-vagn
Mjukisdjur
En rosa stol
Presentkort
Nåt fint bäddset
Vimplar
Bord till Bumbon

En sak kan jag säga som jag ABSOLUT INTE vill ha i mitt hem är sånna där hemska silver saker som vi fick när vi döpte oss. Jag verkligen avskyr dom.

Detta inlägg kanske låter som ett tiggarinlägg men absolut inte så jag menade. Jag skrev bara lite om vad vi önskar oss. Sen är man ju självklart tacksam för allt man får. Men detta var bara en liten önskelista =)

Äntligen införskaffat oss en bumbo till No...

img_9222 (MMS)

Äntligen införskaffat oss en bumbo till Novis.


Jag säger till Lilly: Titta in i kameran o...

img_2124 (MMS)

Jag säger till Lilly: Titta in i kameran o le. Detta blev resultatet =) hon ler så att säga med öppen mun.


Jag säger till Lilly: Titta in i kameran o...

img_2124 (MMS)

Jag säger till Lilly: Titta in i kameran o le. Detta blev resultatet =) hon ler så att säga med öppen mun.


Befinner mig just nu på en madrass på golv...

img_7322 (MMS)

Befinner mig just nu på en madrass på golvet i Lisch. Alla nanar utom ja. När vi åkte hit förut så small de te av bara fan i örat på mig o när ja vänder mig om ser ja att heeela rutan är ett enda stort splitter. Jesus amalia. Långtradare!   Grodan har vänt sig två gånger idag från mage till rygg. Så stolt! Hon vände sig för några veckor sen men sedan har det inte blivit mer. Men nu så.. Hon skratta även högt förut, ni vet ett riktigt skratt! Typiskt bara att pappa inte fick vara med o uppleva detta stora. Imårrn blire te o göra stan. Sugen på o handla till mig själv för en gångs skull. Men vi får la se hur de blir me de. Nu ska ja fortsätta med min bok, Varför gråter inte Emma. Mycke bra bok. God natt


19 januari

Jag och grodan begav oss bort till Babycafét idag. Tycker det är rätt kul o gå dit. Lillan oxå. Kul o komma ut och träffa andra mammor och barn. Idag var vi väldigt många. Nova gillar verkligen sång o dansstunden. Hon pratar o skriker med =)




Hon har faktiskt hår :/



Imårrn ska vi först till Hjo med Matilda på möte sen drar jag o lillfisen till Lisch. Då äre vi som checkar in på hotell =) Pappa får va hemma och knega. Hoppas vi gör stan på fre för jag känner abstinensen i visakortet. Har redan brutit min shoppingfria månad. Gick förbi Angelicas o såg de va 30% på massa o då vare kört.

Nu ska jag dra igång säsong 9 med Tre Kronor. För övrigt sa precis vädergubben på 4an att det inte kommer komma in mer snö på ett bra tag. Yes! Nu inväntar vi bara solen o våren!

Härmar alla andra o delar med mig av Novis sömn

Kors i taket. Men donnan som från 21 till 8.30 idag. Tjihoo! Hon är, som alla andra barn just nu verkar det som, inne i en rent ut sagt skit period. I vanliga fall somnar hon nyäten runt 22 och sover fram till 6-7. Det tycker jag är helt underbart. Att hon sover så oavbrutet utan mat. Hon åt bara de första veckorna en gång per natt sen "strunta" hon i det målet och sov över det. Ihelgen har hon vart hel tokig. Vaknat vid 3 en natt och 4 den andra och var hungrig. Trodde hon skulle fortsätta med det men som tur var blev det inte så.

Jag som alltid sagt att när dom är så små har dom ingen hum om var dom sover. Eller hur! Vi lät henne ligga hos oss dom första veckorna, det var ju så mysigt. Sen när det var dax för sin egen säng var det ren strejk. Klart hon ville ligga kvar hos oss istället för o komma till sin egen stora säng där ingen låg nära henne, förutom alla gosedjur som inte duger. Eftersom jag är ensam på nätterna orkar jag bara inte ta fajterna med skrik och gråt så jag har vart lite lat o tagit upp henne till mig då. Jag behöver det lilla man kan kalla sömn. Är Michael hemma så är vi iaf två och kan dela på det.

Men sen bestämde jag mig för att nu jädrar är det dax för rutiner. Jag skriver jag eftersom det är jag som oftast söver henne för M jobbar. Enligt barnsidor på nätet o annat folk, så tar det ca 2v för en bebis att komma in i sin nya rutin. Och det måste jag säga stämmer bra. Det står även att man inte ska ta upp dom när dom skriker för då har barnet "vunnit". Men iaf, efter den tiden sov hon sedan i sin säng. Men hur står man ut i två veckor med att den lilla inte är gråter och gråter?

Sen kom julen med en förkylning o då tyckte vi att visst ska hon få sova i våran säng. Hon är ju så snorig stackarn. Och efter det har vi helt enkelt vart för lata. Så nu är det dax för period nr 2 med sova i sin egen säng. Har börjat lite lätt att hon sover i liggdelen fast i sin säng. I liggdelen sover hon jätte bra så vi börjar så och övergår på nåt sätt sen till sin egen. Dom ska somna och vakna i sin säng för att fatta att dom ska sova där. Jag har läst så mycket om tips och råd om hur man gör så jag blir tokig. Vem kan låta sin lilla bebis ligga o skrika sig röd i fejjan utan att ta upp den? Inte jag! Men nu som sagt, får jag väl ta striden. Hon ska sova i sin egen säng. Från kväll till morgon. Sen det att hon får komma till oss när hon vaknar vid 6-7 på morgonen tycker jag är helt OK.

Men nu behöver jag HJÄLP, eller iaf råd. Hon sover i vanligtvis jättebra på nätterna men det är ju den där jädrans tutten som åker ut exakt HELATIDEN!! Så jag får ligga med min feta arm in genom spjälorna och hålla på tutten så den sitter i munnen. Annars vaknar hon. Ibland har jag nästan lust o sätta fast den med snören bakom öronen för att den ska sitta fast. När börjar dom att greppa tutten o sätta in den själva? Enligt BM så kommer det strax men jag undrar de.. Och med detta så sover jag kanske 1-2 tim per natt bara för att jag måste ligga och hålla på den sablans tutten. Sen på morgonen när vi vaknat får jag sån ångest för att jag vart arg och irriterad på min lillla skatt. Hon kan väl inte hjälpa att tutten åker ut =)

Nå, finns det nåt tips eller råd om hur man gör med tutten? Eller nåt annat bra knep med att lära dom sova i sin egen säng? Jag vill inte att hon ska bli stor och fortfarande sova i våran. Hur mysigt det än är.


LCHF

Glömde förresten skriva om min bantarvecka. Pulver är ju inte riktigt min grej om man säger så. Att inte få äta något gör mig tokig. Men jag körde ett par dagar. -3kg. Fast det åt jag väl upp ihelgen. Det är ju inte konstigt att man går ner i vikt om man ständigt går hungrig. Fast jag måste säga att pulvret faktiskt är rätt gott. Har druckit det förut så jag visste att det dög, annars hade jag inte slängt ut nästan 600kr på det. Men i fredags gick bjöd Michael med mig på bio och middag på Mangos och där bröts min diet. Vem motstår en maffig biff me massa gott? Sen på lördan blev det självklart oxå en massa gott när Lisch var här. Som det alltid blir när dom är här. Vi bara äter o äter. O aldrig rör oss =)

Men efter att ha läst på lite har jag nu börjat köra LCHF och det verkar helt OK. Man får ju iaf äta. Och det man inte får äta kan man byta ut mot något. Fast det är lite svårt för mig eftersom jag inte dricker mjölk. Absolut inte röd mjölk som man ska dricka enligt detta. Sen har jag inget smör på mackan som man ska ha enligt detta. Men jag tänkte iaf lägga upp mitt matintag för dagen. Kanske inte intressant direkt men då har jag själv lite koll på vad jag ätit.


Frukost
Omelett med kalkon och cremé fraiche.

Middag
Broccoli/blomkålsmos med kycklingspett

Kvällsmat
Ett kokt ägg, en knäckemacka med oss och några finn crisp med ost.
Jag har nu ätti tre mål idag som man oxå ska enligt detta och jag är inte hungrig. Inte ens sugen. Känner mig än så länges mycket nöjd med intaget.

Nu jävlar kör vi mot beach 2011. JAG SKA BLI SMAL! Iaf smalare =)
Nån mer som kör detta som kanske vill bolla tips o råd så hojta!



Helgen

Agerade ju hotell deluxe åt Lisch ihelgen som var. Huset fullt. Tycker om när det är fart o fläkt hela tiden. Men rörigt blire när vi är så många i vårt lilla krypin. Det är full fart från morron till kväll. Lilly ser till att det händer saker. I vanlig ordning har jag inga kort utan det är Carro som tagit med min kamera.

Lilly fick skrillor av mormor som vi självklart skulle ut o inviga.


Nästan så vi kunde åka på gatan här ute. Vilket vi även gjorde =)


Gick så där o åka i plusgrader. Fick skotta upp en liten ruta så hon kunde åka. Svårt när det är massa vatten på isen som dessutom var knögglig. Men hon var så duktig så. Kan tro att hon inte gjort annat än åka skrillor.


Hockeyproffset själv fick vara lärare. Lillys favvo bland oss alla skulle jag tro.


Notera gärna den vackra hjälmen hon fick låna från Michael. Från -87 typ.




Har hon sånna här tjocka kinder i verkligheten?




Mitt lilla charmtroll.

Det var la inte så mycket mer som hänt ihelgen.



17 januari

Här har samma inlägg stått o ekat i flera dar.

Jag och Michael tog en runda med vagnen idag i det fina vädret. En runda som slutade på 6,5km o en blåsa på lilltån. Inte det allra bästa att promenera i MC boots.

Var borta på MVC på efterkontroll i morse. Vi gick igenom alla hundra papper från förlossningen. Jösses vilken pärs min lilla groda haft i magen. Vilken resa. Jag blev nästan lite tårögd när vi satt där och jag tänkte tillbaka på dagen som blev både den värsta och bästa i mitt liv. Det var med andra ord en väldans tur att vi åkte in till förlossningen fast jag inte hade så grova värkar. Hon hade det riktigt kämpigt där inne. Men som tur var drog dom upp en mycket pigg och kry liten madame!





Antingen leker hon präst med händerna och ber..


eller så är dom i mun!


Hela tin!


10 januari

Nu är det gjort. Sprutorna är tagna. Hon skötte sig utmärkt. Lite ledsen det klart men vem skulle inte blitt de. Var nog mest jag som var nervig. Våran lilla goding är nu 60cm lång o väger nästan 6kg. Ligger fortfarande nästan exakt på medelkurvorna.

Nu ska jag ta tag i snabbeldraken, försöka snygga till det lite. Besök väntas av mamma, Tilda o Pontus. O Rasse det klart.


9 januari

Imårrn ska vi till BVC. Jag vill verkligen inte. Intalar mig redan nu att hon kommer bli jätte ledsen. Men som tur är är Michael hemma och kan följa med. Ska bli kul o se vad hon väger och hur lång hon är. Sist vi var där så vägde hon 5kg nästan på pricken, 5006g. Och det var den 12 december så det var ett tag sen.

Idag har jag moffat som en idiot. Det gör jag väl iof sig dagligen men lite extra idag. Jag antar att mitt o mammas pulver drinkar kommer imårrn så då börjar det nya livet. Ska bli kul o se om man förlorar några kg på en vecka o ser det ljust ut så är det bara att fortsätta. Om bara vädret kunde vara lite bättre. Eller vägarna iaf. Det är ju snorhalt.




BVC o mage

Satt o tänkte på när vi ska till BVC nästa gång, gick o kolla. Ops. Måndag. Tur ja checka. 3mån sprutan. Vill inte ge min lilla tjej sprutor. Gillar inte det. Men antar att vi inte har något val. Hon har aldrig varit ledsen förut för sprutorna/blodprover hon fått/tagit så jag hoppas det går bra. Fast då har vi fått rådet att man ska amma medans sprutan tas, del så får barnet i sig något sött och sen så får den något annat o koncentrera sig på. Nu ammar jag ju inte länge men jag hoppas det ska gå bra ändå.

Idag var vi bjudna på middag hos farmor i Hjo. Smaka utsökt som vanligt. Sen tog vi oss en promenad, bla in på Hem o Hobby. Blev en kasse. Där kommer man aldrig ut tomhänt. Inte jag iaf. Tom Michael var med och valde grejer.

Som ni kanske märkt har jag totalt missat o glömt av de där med 30 dagar men vetefan om det var så roligt. Eller?

Tittar nästan dagligen på mina magbilder. Gud vad jag saknar o va gravid. Mådde som en gud nästan hela tiden. Jag skulle kunna va gravid jämt =)

Denna bild är från v 28+6. Ganska stor!


Här är jag i v 36 +1


O här i v 39 +0. 3 veckor innan Novis föddes


Inte mycket skillnad alls men jag var mycket större på dom två övre bilderna. Visst att magen sjunker i slutet. Som sagt, jag saknar den där buken! ♥ Fast bara för att jag hade tur o inte gick upp mycket denna gång, 9kg, så kommer jag säkert bli giganstisk nästa.


O magen resulterade ju som alla vet, i denna underbara lilla prinsessa




7 januari

Skriver 7 januari, fast klockan bara är 00:22. Blev helt plötsligt sugen på o använda mina iphone 3a istället för 4an. Så nu vet jag inte vilken jag ska sälja. Kika runt lite på nätet o 4an ligger runt 5000-7000kr. De vore ju inte fel o häva in i mammapenningen =) Men vi får la se. Kanske behåller 3an o säljer den andra till Tilda.

Samma dag som vi kom hem från BB så hade dom nya 4orna kommit i brevlådan. Bytte direkt till den och glömde sedan av 3an. Men nu när jag tog fram den så bläddra ja lite bland bilderna o hitta tre bilder från BB som jag knappt sett innan. Tänk att hon varit så här liten. O att hon ploppa ut ur min mage samma dag som dom 2 första bilderna togs.









Nu ser man verkligen vad dom växer fort. O det gillar jag inte. Jag vill att hon för alltid ska vara min lilla bebis. ♥

För övrigt kommer Lisch imårrn, o checkar in på Hotell Mellis. Eller idag blir det ju. Och förhoppningsvis har vi tid att fixa till barret. För fy sjutton va jag ser ut. Snart flintis o har utväxt =) Bara hoppas Carro har tid o hjälpa mig. På dan blir det middag hos Lena i Hjo. Ska försöka få med mig Michael in på Hem o Hobby när vi ändå är där.


5 januari

Ringde ju som sagt prästexpeditionen igår och idag ringde prällen upp. Har nu bokat tid och rum för lilla Novas dop. Har suttit o printat lite om inbjudningar, psalmer osv. Inte de lättaste kan jag säga. Med psalmerna allså. Jag skulle väldigt gärna vilja ha någon som sjunger men tyvärr har jag inga sånna kontakter direkt. Nån som är sugen?

Imorse vände Nova sig från mage till rygg. Är det normalt, sent eller tidigt? Hon är snart 3 månader.

Det är så roligt och se hur hon är med. Efter vi ätit på morronen så ligger vi och gosar en stund innan pappa kommer från jobbet o vi somnar om. Då får jag sån jädrans ögonkontakt med henne och vi pratar o tjoar. Det är precis som om hon berättar om allt hon vart med om. Lilla godingen! Tiden går alldeles för fort tycker jag. Hon ska ju va min lilla bebis jämt. Nu är ju en stor tjej.

Dom här bilderna tog jag i förrgår morse, så jädra roliga miner.







4 januari

Meningen va att ja skulle hänga med mamma o Tilda till Hjo idag. Medans Tilda va på mötet så skulle vi ta Hem & Hobby, men så blev det inte. Efter endast 2 tims sömn kände jag att jag inte orkade. Blev hemma istället med världens huvudvärk o hängande ögon.

Jag och Johanna tog oss en rejäl runda igår med knattarna o det känns i mina fötter idag kan jag säga. Att promenera långt i kängor e så där. Det är så kul o se Nova o Alwin ihop. Dom tittar lite nyfiket på varandra imellanåt.

Ja o Tilda drog till Larsson idag och bokade tid för våra tatueringar. Jag drog till med båda två på en gång. Lika bra o göra dom samtidigt så båda blir av. Jag ska fylla i mina stjärnor lite annorlunda som ja har på handleden o sen skriva NOVA inuti. Sen ska jag äntligen göra min alviska skrift i nacken. Eller jag tror den ska vara i nacken. Tilda ska skriva på handleden hon oxå. Michael ska ev oxå göra samma dag som vi, men han har inte bestämt hur o vart än mer än att han oxå ska skriva Nova. Det är fint o tatuera in sitt/sina barns namn tycker jag. Dom kommer man ju att älska hela livet.


Kanske syns dåligt men min lilla groda suger på tummen ibland när hon sover ♥

I övrigt tog jag äntligen tag i dop planeringen idag. Ringde kyrkexpeditionen o babbla lite och prästen ska ringa upp imårrn för mer uppgifter o lediga datum. Vilken kyrka vi vill ha har vi redan bestämt jag och Michael. Dag o sånt får vi väl se vad dom har för datum ledigt. Kan ju inte vänta hur länge som helst, grodan växer ju o blir tyngre =)







Nyår 2010

Nyårsafton var lugn. Hasse, Amse o Morgan kom hit. Vi åt mat o sköt raketer typ. En lugn nyår med andra ord.
Michael hade vart o köpt sånna där ljusballonger som man skjuter upp i Thailand, Khom loys. De gick la så där. Först o få fyr på den o sen tog vinden den o drog iväg gärnet.







Här flyger den iväg så fint...


Tills den fastnar i ett träd. Ni ser den lilla pricken till höger som lyktstolpen.. Haha.. Men jag skänkte iaf en tanke till alla där uppe i himlen. ♥



Novis visar stolt upp sina fina kläder vi fick av Krita..





Nu ska jag fortsätta o rensa ut julen.

Mitt 2010

Härmapa som jag är så vill jag oxå göra en resumé av mitt 2010. VARNAR för väääldans långt inlägg.

Januari
Bestämde oss för o köpa en kissemiss till. Hämta hem Kiwi.




Hela januari bestod mest av grova magsmärtor. Fick senare veta att det var organen i magen som förberedde sig o gjorde plats för kommande bebis ♥

Beställde gravtest på nätet. Hade nån konstig liten feeling att det kunde va nåt. Hade egentligen inte symtom men en liten känsla i magen.



Februari
Snön var som värst. Det gick knappt att komma utanför dörrn.





Gjorde ett gravtest, visade POSITIVT! Helt sjukt, efter 3års kämpande så gav det äntligen resultat.
En helsjuk känsla i kroppen, mycket illamående och trötthet. Annars levde jag mest på moln under hela februari.

'

VI SKA BLI FÖRÄLDRAR ♥



Mars

Drog till "Ormahöla" o grilla med hela familjen Taikon.


Åkte även på världens maginfluensa/vinterkräksjukan.

Fastnade för min älskade Brio vagn. Här spar vi inte på krutet utan är ute i tid =)


(fast svart)

Äntligen blev det dags för inskrivning hos MVC.

Kunde inte knipa käft utan berättade för jobbet, Janne o på FB att det låg en Åke i min mage.



April
Jag fyllde 25. Herregud 25, jag som känner mig som 18. Vart tar åren vägen?
Hade flera kalas för mig, jag som hatar kalas. Men vad gör man inte för släkten =)

Och så kom äntligen april och dagen då vi skulle på ultraljud. Gud vilken upplevelse. Nu fick jag iaf svart på vitt att det verkligen låg någon i magen. BF 29sep och inte den 19 som jag och BM kom fram till.



Blev en Ullared tripp. Behöver jag ens säga att det åkte ner en del bebis grejer i min vagn?

Nu börjar det bli en liten mer fastare form på den annars så degiga mage.





Maj
Blev en stolt ägare till den bästa hårprodukten i världen, en GHD plattis.

Åkte på en dunder förkylning + bihåleinflammation.

Fick höra bebisens hjärtljud för första gången. What a feeling. Säger ännu en gång, helt sjukt! En bebis i min mage ♥ Efter några dagar fick jag kontakt med bebisen, kände små "rapande bubblor". Även halvvägs, endast 20v kvar.

Åkte till Beginners, Trollhättan, o bestämde oss för en Brio vagn.


(Vecka 24)

Föräldrakursen drog igång.



Juni
Färskpotatis månaden äntligen här. Är galen i det.

Michael började bygga altan.


Midsommarafton firade vi ute i norra.

(en midsommar-mage)

Mamma skadade tummen på jobbet, även kallas SMS tumme =)





Juli
Juli kom med värmen kan man säga. Vanäs slog till med fest. Tyvärr inga kort från denna fest.

Bebisen fixerade sig.

Jag och Michael firade 5år med en romantisk middag på Idas ♥

Semestern firade vi in med att jag, Michael, Carro, John o Tilda åkte till Läckö och tittade på Diggiloo.








(en aningens uppsväld =))

Vi träffade Michaels "nya" bror.









Vi drog med Ola o familjen till Liseberg. Det enda jag kunde åka var Kållorado.



En altandörr kom äntligen upp.




Augusti
Drog till Stockholm o såg Bajen.









Jag och Michael drog iväg till Skänninge marknad. Var så där o gå där höggravid kan jag säga.

Gjorde min enda bingo tur denna sommar. Tyvärr ingen vinst.

Hade sammandragningar en kväll. Blev livrädd o trodde Åke ville ut.

BM Ann blev lite orolig för att min mage inte växte, så det blev lite tätare kontroller under augusti. Men hon tyckte allt verka bra iaf.


(vecka 33)

September
Började få lite foglossning. Men inte så farligt. Bara o härda ut. Nu var det inte långt kvar. Trodde jag.

Dagen D kom, men inte Åke.



Oktober
Äntligen föds hon, älskade lilla NOVA. Våran underbara lilla dotter. ♥




O så här fin var min mage timmarna efter som slaktat upp min mage.

Oktober var en underbar månad. Fick lära känna våran lilla skatt och lära sig livet som nybliven mamma.



November
Lär fortfarande känna Nova. Ser hur hon utvecklas för varje dag som går. Leende och fästa blicken. Stadig i nacken som tusan o tjattrar i ett.





December
O december är ju som den är. Jul o nyår.

Vi blev även utsedda till detta av snälla Amse & Hasse






Guud vilket långt inlägg det blev.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus