Brunettjosse

Shit jag kommer nog bli nästa Blondinbella, då vid namn Brunettjosse. Har precis konstaterat efter att Matilda lärt mig, att jag har drygt 40 läsare per inlägg. Men knappt nån kommentar?? En, max två på sin höjd! Men de jag nu undrar är hur alla hittat hit, eftersom jag inte skrivit min adress nånstans.. Vore intressant o veta vilka som läser o som sagt, hur ni hittat hit..

30 oktober

Herregud, vilken natt vi haft här i stugan. Lillan åt knappt på hela dagen igår. Allmänt gnölig och varm som en kamin. Ringde till 1177 för o få lite råd. Dom sa att eftersom hon bara är tre veckor och har över 38 i feber ska vi absolut åka in till akuten. Herregud, hjärtat hamna i halsgropen på mig.

Kom in till akuten runt 23, fick träffa en sjuksköterska ganska snabbt. Värst va fort de gick tänkte jag. Sen fick vi sitta och vänta till kl 02, då fick vi komma in till ett rum, där berättar en sjuksköterska att det antagligen kommer dröja innan doktorn kommer för hon har fullt upp. Japp, vid halv fyra tiden kom det in en läkare. Äntligen! Konstaterades att febern gått ner, men för säkerhets skull togs det en massa prover. Hon sa inte ett ljud fast dom stack henne två gånger i fingret. Hon var så duktig så. Allt såg iaf bra ut. Bättre o åka in en gång för mycket, men ändå retligt o komma in o febern nästan är borta.

Idag har det blivit en lång promis med Johanna och lille Alwin, de va inte igår. Kul o tjöta massa skit. Michael är iväg på fotbollsavslutning så vi har tjejkväll här hemma. =) Ska dra mig bort till ICA o ladda hela korgen full med massa onyttigheter.

För övrigt, det är väl inatt man ställer tillbaka klockan?

O en sak till, skulle vara väldigt trevligt om ni som läser skulle vilja lämna en liten liten kommentar, så man vet att det är nån stackare som läser. Att jag inte skriver för mig själv =) Tack.

kram.

29 oktober

Efter en natt fylld av sån tandvärk så jag inte visste vart jag skulle ta vägen, ringde jag och ville komma dit så dom fick titta på mig.
Hela kinden är svullen, ser ut som jag har golfbollar innanför.
Sen är jag även blå (?!) på kinden av nån konstig anledning.
Iaf, när jag kom dit så beslutade vi att vi skulle dra tanden direkt. Hade aldrig pallat gå så här en hel vecka till. Har aldrig vart ett dugg rädd för tandläkarn innan, men när hon sa vi skulle dra den direkt, kände jag nästan svetten tryta fram. Usch. Men det kändes inte ett piss.
Nu är den ute och jag ser fortfarande ut som jag har nåt innanför. Men det blir nog bättre, hoppas ja.

Min lilla skrutta är inte riktigt kry alls idag. Gnällt och vart ledsen hela natten och dagen.
Ibland blir hon helt otröstlig. Stackarn. Men nu har vi ätit dropparna ett par dagar så jag hoppas gud att dom snart börjar verka. Hon har knappt vart intresserad av att äta.
Lite varm är hon oxå. Får se om det blir ett samtal till 1177 eller hur vi gör. Just nu ligger hon och sover.
Ska ta febern på henne sen när hon vaknat. Min lilla stumpa.

Idag har jag inte en enda nytagen bild o bjuda på så det blir en gammal.



Imorgon ska vi träffa Johanna och lille Alwin. Det var inte igår som vi umgicks, ser fram emot det. Blir nog en hel del bebisprat kan jag tänka mig.
Nu - kväll!
·k·r·a·m·

28 oktober

Eftersom jag inte skrev om dagen igår, gör jag det idag. En liten uppdatering.

Jag och Nova gjorde vårt första besök på BVC. Fick VG på både vikt och längd. Denna vecka hade hon ökat hela 340g, lite mindre än förra veckan =) Så nu väger min stumpa ett helt kilo mer än när vi åkte hem från BB.
För er intresserade: 3620g och 52,5cm lång. Hon börjar bli stor nu min lilla tjej.

Efter det kom mamma o tog över. Jag skulle nämligen till tandläkarn. Har inte vart där på säkert 5 år så det var välbehövligt. Har ju gått med min stackars tandvärk sen över ett halvår tillbaka, eftersom jag kväljdes för minsta lilla i munnen när Nova låg i magen. Men nu så, äntligen kom ja iväg. Iaf, så ska jag dra ut den nästa vecka. Fick välja på de eller rotfyllning. Har grooov tandvärk nu pga allt grävande i tanden, och svullen är jag. Som tur e har jag kvar smärtstillande sen snittet på magen som jag nu lever på.

Nova fronten går det så där. Var jätte ledsen inatt stackarn. Det skär i mitt hjärta att inte kunna hjälpa hennes onda. Men snälla mamma/mormor köpte olika droppar som vi hoppas ska hjälpa.

Blev ett tråkigt inlägg, utan bilder.

Nu tar jag kväll.

Glögg o pepparkakor

 

Här på Middlestreet serveras det just nu glögg & pepparkakor. Känns lite väl tidigt men guud så gott det är. Luktar jul i vårt hus.

Har aldrig vart nån julmänniska. Inte hatat den direkt men verkligen inte tyckt om julen. Men i år måste jag säga att jag nästan längtar tills dess. Advent, få pynta lite, julgran o framför allt julklappar. Kanske för att vi har en ny familjemedlem? Är drygt två månader kvar men vi tjuvstartar med glöggen redan nu.

 

LJUVLIGT


Novis badar

Måste lägga upp bilder vi tog från Novas bad idag. Tror allt hon börjar tycka det är skönt att bada.







Fick självklart sällskap av en nyfiken Chilli






Så här ligger hon o sussar i sin lilla säng just nu. Med blandade sängkläder =)

26 oktober

Eftersom jag aldrig kom iväg igår till Hemtrevnad, så tog jag mig en tur dit idag.
Fanns faktiskt lite kvar, trodde det skulle vara helt utplockat.
Men eftersom jag nu lever på minimumlön så blev det snålande från min sida. Men jag kom iaf hem med lite smått därifrån. Hade gärna velat köpa ett par såå fina krukor, men hade jag gjort det så tror jag att det funnit en som velat skjuta mig här hemma. Krukor är något jag haft, eller snarare har, dille på.
Finns ett X antal här hemma kan jag meddela. Fast nu är jag faktiskt några krukor fattigare,
pga en viss svart liten katt. Grr.

Gjorde även ett stopp hos Angelica på Little for mini. Fick ju presentkort där från jobbet så passade på att handla lite.
Och duktig som jag är handlade jag endast för kortet så jag betalade inte en krona själv.
Ska försöka o dra ner på mitt shoppande, men det är såå svårt tycker jag.
Speciellt när det finns så mycket fint i klädväg till Nova.

Tog faktiskt lite bilder på mina fynd.


Bodys i olika strl. 3st för 99:- Som hittat.


Röd mysse som vi fick av mormor idag. Den vita köpte jag hos Angelica, dålig bild på den men det är en hjälm mössa elle va de nu kallas.


Bodysuit, så jädrans söt.


Mormor hade i vanlig ordning handlat till Novis. Ett kit från Polarn & Pyret.


Mina fynd från Hemtrevnad

ΞKram



25 oktober

Dålig uppdatering, i know.
Tycker tiden bara springer iväg, även fast Novis mest sover, äter o skiter så går tiden i rasande fart.
Knappt så jag hinner med mig själv. Annars så blev de en promenix i de fin fina vädret, städning o tvättning. Vardagliga saker med andra ord. Inget spännande liv här inte.


den där stackars nappen tar upp halva hennes ansikte

Imårrn ska jag iaf ta mig en tur till apoteket för o höra om de finns nån som kan hjälpa mej med lillans stackars mage.
Förhoppnings vis jobbar Berit =)
För er som inte fattar så är det ett internt skämt inom familjen. Haha.
Iaf, nu har hon inte fått ersättning på två dagar men är iaf ledsen och gnällig.
Jag håller verkligen tummar och tår för att hon inte ska få kolik för då vet jag inte vad jag gör.
De kommer jag inte klara. Blir helt knäckt av hennes gråt redan nu.


Finklädd innan Lowes dop.

Nu ser jag verkligen vad ljushårig hon börjar bli. Hon var inte så mörk när hon föddes heller men mycket ljusare nu. Fast de hade vi ju räknat med, eftersom vi båda är ljusa. Och blåögda så de kommer nog hon oxå bli.
Min lilla goding.

Nu ska jag lägga mig o snusa på min lilla prinsessa som ligger o sover så sött brevid mig.

KRAM •

23 oktober

Imorse pallrade vi oss upp i ottan kan man säga, 06:30 för o va exakt. Väääldigt tidigt för o va oss.
Gjorde oss finklädda för lilla Lowes dop. Nova skötte sig exemplariskt i körka.
Hade inte räknat med annat heller =)
Dopet var som ett dop ska vara men den där prällen tyckte jag stod o tjöta lite väl länge.
Men eftersom det inte är allt för ofta man vistas där så får man väl lida lite. Självfallet så glömde vi kameran så det blidde inga kort från dagen.

Hon är så snäll o go min lilla tös.
Gråter endast vid hunger o bajsblöja. Men nu de senaste dagarna har hon vart lite gnällig och ibland helt hysteriskt ledsen, då kan man snacka om att det skär i mitt lilla mammahjärta.
Men tror iaf att vi kommit på att det är magknip efter ersättningen hon får.
Måste vara det, eftersom hon blir ledsen en stund efter hon fått den.
Nu har vi ju börjat dra ner på ersättningen till endast kvällstid så vi får väl se om vi får någon bkt med det hela. Ska till BVC på ons så får checka av lite med dom om vad dom säger, kanske kan sluta helt o hållet med den.



(vad tycks om mina underbart fina små "gummor" som jag fått sydda efter beställning, i love them)

Nu ska vi tydligen se Paradise Hotel maraton har mannen bestämt, o ja får la lyda då.

♥KRAM & GOD NATT

KÄRLEK

Inatt hade jag en strulig lite prinsessa som minsann inte tänkt sova i sin säng. Passar på när pappa jobbar. Så fort jag tog upp henne tystna hon. Bara hon får lite närhet så är allt bra. Men när jag la ner henne i sin säng igen gick larmet. Klart man inte vill ligga ensam när man kan få ligga hos mamma. Bädda iordning åt henne i min säng, sen låg vi o myste o somna ihop. Ska försöka o inte ha henne i vår säng allt för mycket, men just nu är hon ju så pass liten så jag tror inte det är nån fara att hon får rutin på de. För sen blir det andra bullar. Hon ska allt få lära sig att sova i sin egen säng, men kan inte motstå o få sova med henne =)

Jag kan bara inte få nog av min prinsessa. Kan sitta o bara titta på henne i timmar. Att bli mamma är det bästa som hänt mig nånsin. Finns nog ingenting som kan slå det. Att jag och Michael har skapat denna lilla docka, som nu är här hos oss. Frisk och fin som en pralin. Obeskrivlig kärlek.


Pappa o dotter på BB

För övrigt blir hon hela två veckor idag. På ett sätt känns det som hon alltid funnits hos oss och på ett annat sätt, som om tiden går alldeles för fort. Snart börjar hon la skolan. Just nu ligger hon o sussar i sin vagn med en katt som vakar som en hök över henne.♥



♦KRAM♦

21 oktober

Idag skrapade jag ihop ett par vuxenpoäng må jag säga. Jag, mamma, Tilda o lilla Nova tog en promenad i det som först var fint höstväder, upp till fästningen. Det vaknades nämligen finbesök från huvudstaden, Viktoria o Daniel. Stod o väntade 1 ½ timma, i bla världens snökaos som helt plötsligt kom. Måste säga att Viktoria faktiskt ser riktigt Svensson aktig ut. Inte alls som en prinsessa. Han däremot, ser ut som en blandning av Boxer Robert o nån tecknad figur. Men dom ser iaf lyckliga ut.


(snodd bild av Tilda, mina blev inte riktigt lika bra)

När vi kom hem o tinat upp framför brasan drog Michael igång o gjorde en riktigt smarrig middag. Vilken karl jag har. Både städar, tvättar, lagar mat osv, utan att man ens behöver be han. Ibland får ja allt sparka han i baken men oftast sköter han sig. Inte alla grabbar som ens lyfter ett finger hemma.

Fick även finbesök av Bea. Som kom med paket än en gång, vilket hon absolut inte behövt. Men det bockar och bugar vi för. Fick en rosa jättefin overall, en nalle, barba tröja o byxor. Som sagt, lillan behöver absolut inga mer kläder i sin garderob. Bortskämda onge =)

Novisen ligger o sussar så fint i sin säng och jag tänker för en gångs skull göra detsamma. Lägga sig vid den här tiden har jag inte gjort på väldans länge. Nattrutinerna sitter i må jag säga.

♥KRAM O GOD NATT

Chilli o Kiwi

Idag blir det många uppdateringar märker jag, men jag måste ju visa lite bilder på våra knas kissar oxå.



























Visar deras bästa sidor. <3

Bildbomb

Slänger in lite nya bilder på lilla Novisen












kram

Shopping

Idag kom BVC på besök. Va lite orolig över att Nova inte skulle gått upp så mycket i vikt. Gissa om jag fick en chock när vågen visade 3288g. WHAT?? Hon har alltså gått upp exakt 498g på en vecka. I snitt ska dom gå upp 100-200g/vecka. Men eftersom hon är så liten så tyckte hon det var jätte bra att hon ökat så mycket. Men ändå, ett halvt kilo har lillfia gått upp. Kanske ska ta de lite lugnare med ersättningen annars kommer hon bli sumobrottare inom kort.
Efter BVC besöket drog vi till Skövde. Köpte dop present till lilla Lowe och även en halv garderob till Nova. Skulle egentligen bara köpa en outfit till dopen men råkade bli lite mer. Har faktiskt fotat nästan alla köp så varsågoda:


Så himla sött set från H&M


Pappa köpte två bodysar till sin lilla tjej


Byxor som pappa och farmor köpt på Lindex


Ett set från farmor


Dop outfit, klänning o strumpbyxor.


Sååå söta leggings


Köpte inte denna idag men vill visa upp den ändå, från Lindex


Fick en overall av mormor igår som jag var tvungen o fota, även den från Lindex


Som sagt, en halv garderob. Nu har hon nog så det räcker. På ett sätt var det tur att vi fick en liten tjej, för gud så fina och söta kläder det finns till flickor. Måste nog säga att det finns mer till flickor än till pojkar. Tråkigt men så är det faktiskt.

KRAM

Tattoo

För ett år sen gjorde jag tre stjärnor på handleden när vi var i Thailand. Billigt som sjutton så självklart passar man ju på. Men kan inte påstå att dom är alltför fina, och det borde jag ju vetat eftersom jag även tatuerade mig där 2008. Då blev det heller inte 100% bra.




Suddig bild men så ser dom ut.


Så nu har jag iaf tänkt att jag ska få dom lite finare, lite tjockare linjer och att det ska stå NOVA mellan dom. Tror det kan bli rätt bra. Men då kommer ju frågan vem sjuttsingen man ska gå till. Nån ni kan rekommenera? Har även ett motiv som jag ska tatuera i nacken. En som jag tänkt göra i hundra år men aldrig kommit till skott. Kanske ska passa på o göra det samtidigt.. Well see..


♣KRAM

19 oktober

Kan inte direkt påstå att jag gjort allt för mycket nytta idag. Vart lite slö. Men sånna dagar får man lov o ha. Det är iaf väldigt skönt att ha Michael hemma så mycket. Han jobbar två nätter/vecka just nu. Passar mig o Nova perfa. Kommer bli ovant sen när han drar igång o jobbar hela veckor.
Imårrn kommer BVC hit. Har egentligen ingen aning om vad dom gör när dom kommer men det reder sig la. Ska även ta en tur till Skövde efteråt. Ska inhandla dop present till lilla Lowe som döps på lördag. Är även ute efter en outfit till både mig o lillan men antar att jag får rota runt efter nåt gammalt i garderoben. Viktigare att min älskling får kläder =)
Ställde mig även på vågen förut, 2,6kg kvar till min originalvikt. Fast den ska så klart minskas ännu mer. Men skönt att kilona försvunnít utan att jag gjort nåt vidare. Kan gå någorlunda normalt, spänner mest när jag lägger mig ner för natten. Då känner jag om jag ansträngt mig för mycket. Är ändå ganska stolt över att jag repat mig såå jädra fort, det är ju faktist en operation jag gjort. Min första dessutom. Var uppe på bena redan samma dag. Det enda jag undrar är hur ärret kommer att se ut när det är färdig läkt? Och när får man tillbaka känseln på magen? Kanske borde passa på att tatuera mig på magen nu, känner ju ändå ingenting...

Min älskade lilla familj. Novisen en dag gammal.


KRAM

Nätshopping

Lilla Nova ligger i sin säng på väg in i dimman o Michael har precis dratt till jobbet. Vart sitter jag om inte bakom skärmen! Nätshoppar o glider runt på Tradera. Eftersom det är en aningens billigare o shoppa på Tradera så får jag inte lika mycket ångest över mina köp. Fast jag borde nog tänka på att jag inte får samma nattlön numera utan mindre än hälften... Lite svårt när man haft en stadig plånbok i ca 4år o nu ska behöva leva på minimum. Så nu blir de o tänka på vad man köper. Slösa ska bli spara!
Sitter även o spanar runt på byzara.se. Är på jakt efter ett fint smycke graverat med Nova och födelsedatum. Ganska så svårt o välja bland alla fina smycken. Vet bara inte om jag ska välja armband eller halsband. Jag är nog mer en armbandsmänniska. Halsbandet jag har nu är från Efva Attling, och har suttit runt min hals sen urminnes tider. Byter med andra ord inte halsband allt för ofta.

Min älskade lilla bebis, en dag gammal
(Matilda är världens bästa fotograf! Såå jädrans fina bilder. Hon ska minsann anlitas när det ska bli dop)

Nova fick förresten sitt personnr idag. Nu finns hos med i registret =) Ska bara enas om hela hennes namn sen ska papprena skickas in. Vet inte om vi ska ha familje namn som andranamn eller om vi ska ta vad som helst. Bara vi skickar in inom 3mån så vi inte får böter. Haha.

Kram

18 oktober

Man kan verkligen säga att min lilla tjej kör nattpass. Sover som en stock på dagarna och vaken på nätterna. Det är la så det ska va när man är småbarnsförälder. Men hon sov någorlunda natten som var så man får väl va tacksam för det lilla man får. Den förlorade sömnen får man väl aldrig igen antar jag. Börjar känna av lite smått att man inte sovit mer än 4tim per natt på 10 dagar. Men när man tittar på vad man fått istället så är det helt klart värt det.

På ett sätt känns det som om tiden gått såå fort. Hon är redan 10 dagar, men sen ibland känns det även som man haft henne för alltid. Kan inte tänka mig ett liv utan min lilla skatt.



Jag bara äälskar denna bild. Togs på BB, en dag gammal. Mitt lilla ♥

Inbrott

Så har det hänt igen. Dessa jädrans inbrott.
Fick höra nu ikväll att det vart inbrott ute på Smultronstigen. Det visade sig nu vara hemma hos mina kusiner.
De hade vart borta mellan 17-20 ikväll och när det kommer hem så upptäcker de att det vart inbrott. What a fucking feeling! Jag skulle bli helt tokig. Tänk att nån tatt sig in o sen snokat o rotat runt bland ens grejer.

Funderar starkt på o köpa en stor blodtörstig byracka som kan vakta mig o mina hjärtan. Tror tyvärr inte att mina kissar vaktar oss allt för mycket.

Jag har iaf inte några saker av värde, så hos mig behöver ni inte göra er besväret till inbrott.



Nova fyller en vecka <3

Tänk att vår lilla fis redan är en hel vecka idag. Helt sjukt vad fort tiden gått. Snart är hon 7år och ska börja skolan. Känns som det var igår man fick magen uppsprättad. På tal om magen så måste jag säga att jag repat mig förvånandsvärt bra. Hade ont de första dygnen, klart det är stelt och känns. Redan första kvällen reste jag mig upp o intog duschen. Tycker bara det är lite jobbigt med lyftandet. Glömmer av mig själv att jag absolut inte får lyfta, mer än Novisen de klart.


Lilly och Nova, söta kusiner

Idag körde vi en Skövde visit igen. Lillan gillar verkligen o ligga i vagnen, slocknar direkt. Köpte världens sötaste overall till henne. Kunde inte låta bli, fast hon har kläder så de räcker o blir över.  Blev även ett par tossor, vantar o sockar. Hon har två par som hon kan ha, alla andra är för stora. Hon har inte allt för mycket fett på kroppen om man säger så.

Just nu är maten i ungnen, vi inväntar pappa som är i Norra o mekar bil. Sen ska vi ta en promenad ut till Norra för Lilly med bihang kommer. Blir mysfredag som alltid när dom är här. Men först som sagt, maat.


Vår lilla tjej (taget igår)


Förlossningsberättelse

Här kommer min lilla berättelse om när Nova kom till världen.


7 okt.

Hade haft lite små värkar nästan hela dan. Hade nånstans på känn att det ev kunde bli en bebis under natten. Michael åkte till jobbet vid 22-tiden och det började bli mer o mer jobbigt. 00:30 ringde jag in till förlossning för o checka av lite. Fick rådet att ställa mig en stund i duschen, vet inte om det skulle lindra smärtan eller vad meningen var men nu började det bli lite hett i magen. Ringde hem Michael från jobbet o drog in mot förlossningen vid 02.

8 okt.
När vi kommit in på förlossning och dom kopplat på CTG på magen avtog självklart mina värkar. Fasen tänkte jag, de blir allså hemgång. Men BM var inte nöjd med min kurva och vi blev inskrivna och inlagda. Fick ett rum så att vi skulle sova några timmar för o sen köra CTG igen. Fortfarande missnöjd med kurvan och hon förklarade för mig att när värken kom så sjönk bebisens hjärtljud alldeles för mycket, från 150 ner till 86. Efter ett snack med läkarn så skulle jag nu bli igångsatt. Redan här kom nog chocken om att jag väääldigt nära att snart bli mamma ♥ Nu, efter 9mån insåg jag att det var sant.

Dom stack hål på fosterhinnan och kopplade på en elektrod på bebisen huvud för att ha allt under kontroll. Hjärtljuden fortsatte sjunka. Nu efteråt har jag kommit på att det aldrig kom något vatten, det borde det väl gjort?

Med massor av barnmorskor överallt kommer sedan en operationsläkare in och förklarar att det blir akut kejsatsnitt. NEJ tänker jag. Fan jag ska föda den vanliga vägen, så var min planering.

KEJSARSNITT
Nu började saker ske i 200. Michael byter om till operationskläder. Dom springer med mig i korridoren till operationsrummet. Nu har det blivit alldeles för mycket för mig. Chocken är grov kan jag meddela. Hann aldrig riktigt fatta vad som egentligen händer. Säkert tio pers i rummet, slangar hit o dit, dropp o epidural. Jag domnar bort totalt, det enda jag har känsel i är huvudet. Allt annat är totalt borta. Michael och en BM sitter hela tiden vid mitt huvud. Hon berättar precis vad läkaren gör men jag lyssnar inte. Försöker bara fatta vad som gått fel. Mår bebisen bra? Är det verkligen så här bråttom?
Hela jag åker fram o tillbaka när dom trycker o bökar för o få ut bebis o moderkaka. Lite otäck feeling.
Nånstans i huvudet hör jag Michael säga: Hör du bebisen? Men jag kopplar liksom inte att det är vår bebis som är ute, och som skriker. BM, bebis o Michael försvinner direkt in i ett annat rum. Ingen säger vad det blev. Tänker inte heller på de.

BEBIS:
Efter ett tag kommer dom tillbaka och jag får en bebis på mitt bröst. EN BEBIS! Tårarna rinner ner för mina kinder. Herregud, nu är hon ute. Hon tog en genväg ut om man säger så.
Kl 07:18 föds vår älskade Nova, 2825g och 51cm lång.


Jag sys ihop och får sedan komma tillbaka in på rummet o smälta allting. Det konstateras att lilla hjärtat haft det lite jobbigt vissa perioder under graviditeten. Får även veta att hade jag rökt under tiden kanske vi inte hade haft vår lilla tjej nu. Men sånt ska vi inte tänka på utan alla tester och prover visar att Nova mår prima, frisk som en nötkärna. Ligger precis på gränsen på viktkurvan men behöver inte läggas in. Med lite extra ersättning ska hon nog öka i vikt.



Update

Hoppsan Kerstin, här har vi inte skrivit på bra länge. Upptäckte även att några inlägg inte blivit publicerade utan endast sparade. Men dom är gamla så struntar i o lägga upp dom.

Har det iaf hänt grejer på Åke-fronten. Åke var ingen liten Åke, utan en underbar lite NOVA.
Tänkte faktiskt sätta mig o skriva en förlossnings berättelse men det gör jag inte nu. Är alldeles för upptagen med att titta på min fantastiska lilla dotter, som jag fortfarande inte fattat är min! Att bli mamma är det mest fantastiska och konstigaste som nånsin hänt mig. Jag kan bara inte ta in att denna lilla varelse brevid mig verkligen är min. Att vi skapat henne tillsammans och efter 9månaders jäsning nu är här. Helst sjukt



Här har dom precis slitit ut henne från min mage. Usch.


Som sagt, mer info om lilla Nova kommer.


4 oktober

Nej, ingen bebis än.
Idag har jag gått +5 dagar. Jag som trodde att bebisen skulle vara ute vid de här laget. Fast ska jag lika gärna gå över så tycker jag att den ska komma ut på sön, då är det 10-10-10. Unikt datum till en unik bebis ♥ Då har jag gått över 11 dagar och det klarar jag ju. Det är inte det att jag inte pallar vara gravid mera. Jag trivs som fisken i vattnet att vara det, skulle kunna vara det flera månader till. Men eftersom man sett fram emot de magiska datumet 29sep så känns det pest o pina o vänta o längta så. Längtan är värst. Jag vill ju bara ha ut min älskade bebis nu!

Igår fick ja för första gången riktigt ont i magen. Värkar trodde jag att det var men de avtog självklart efter några timmar. Trodde det var dags för BB men så blev det inte. Kanske några konstiga för värkar, kan man ha det?

Idag hängde ja me mamma till Skövde. Hon skulle till tandläkarn. Vad jag gjorde med har jag ingen aning om egentligen. Blev iaf en visit in på Grahns när vi skulle hem, vilket jag ångrar ganska så mycket nu. Fy så jag mår illa av allt jäkla godis jag tryckt i mig. Fick även magsmärtor efter vi ätit i Skövde. Än en gång trodde jag på värkar men nu har dom avtagit. Men det kanske är på gång iaf, vad vet jag?

,


Vecka 33 + 3.




2 oktober

Jaha. Plus dag 3. Men på nåt sätt har jag lite på känn att den kommer den 2 el 3 okt. Så vi får väl avvakta lite.
Inga känningar idag men än har jag inte gett upp hoppet.

Idag gick jag upp i ottan. Klädbytardag i Mölltorp med Carro o Mia. Michael var snäll och ställde upp som barnvakt under tiden. Han hade tom bytt två bajsblöjor =)
Fanns mest skit måste jag säga. Handla för hela 55kr. När den var på Central så fanns de massor.
Shoppade då för 180kr, en hel ICA påse. En del är som tokiga på bytardagar har jag märkt.
Har flera IKEA påsar fulla. Undra om dom inte har råd med kläder?
Visst, jätte smidigt o bli av med kläder och få billigt nytt men ändå.

Michael spelar sista a-lags matchen för säsongen just nu. Hade väldigt gärna velat se den men blev inte så. Han säger att han inte ska spela så mycket fotboll nu när det är innefotboll för det sliter för mycket på kroppen. Bra tänkt! Men jag tror inte riktigt på det =) Han kommer hem när som helst nu så vi får la se hur matchen slutade. Hoppas självklart på vinst.

Nu ska jag glo lite på Svensson Svensson, sen blir det att åka ut till Norra o umgås med min älskade Lilly.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus