28 april

Är helt trött på allt vad bloggande heter så jag kör på bilder på min snoriga ärta istället ♥






















Vill ha - MÅSTE ha

Jag är, som en del av er redan vet, helt besatt av en Bugaboo Cameleon. Men jag hittar ingen som inte kostar skjortan, priset ska va lagom för en fattig mamma som mig.. Är det ingen där ute som har en ståendes i en vrå och som inte vill ha en halv förmögenhet för den??


Jag trivs med våran sitt del om det inte vore för det att den inte går att fälla helt plant ner. Synd man inte tänkte på sånt när man valde barnvagn.

Jag är inget vidare fan av "vanliga sittdelar" eller trehjulingar. Jag vill ha en lätt och smidig sittdel. Precis som Camen, eller min egen om det inte vore för liggläget. Men jag får väl drömma mig bort om en sån eller helt enkelt samla ihop varenda liten slant jag har för o köpa mig en splirrans ny..

26 april

Idag har vi tillbringat ett X antal timmar på världens segaste o rörigaste vårdcentral. Vi gick med Nova till infektionsmottagningen. Där rörde dom ihop det totalt, flera läkare på samma patienter och en slarvade bort sin patient?! Efter mycke lång väntan kom vi in. Hon kollade igenom Nova och tog bla sänkan och halsprov som sedan visade sig vara streptokocker. Skönt att det inte var RS iaf! Så nu har ärtan fått sin första dos penicillin som vi började med redan ikväll. Hon tog de utan problem. Duktig tjej! Vi ska hålla oss borta från andra barn i 2-3 dagar sen är det ingen fara. Då har de börjat försvinna och medicinen gjort sitt. Jag har oxå vart där idag, med mitt jäkla knä. Fick remiss in till Mariestad på drop in röntgen så imårrn ska jag dit.

Världens finaste!

Den här bilden skickade Tilda till mig som grattis mms. Så underbart fin!


En veckas summering

Går så där med bloggandet nu känner jag. Ingen motivation direkt. Vad har hänt den senaste veckan tro?

Jag har fyllt år, knappt värt o nämna. Nova tog sig några hopp i hoppgungan som fortfarande är för lång för henne så antingen får vi vänta tills hon växer i den men då har hon antagligen redan börjat gå! Eller så får jag eller någon annan sy om den.



Vi var på Amses 30års fest i lördags. Första gången som nån annan fick lägga Nova. Men det var inget nytt för henne eftersom hon var kvar hemma så hon somna som vanligt på två röda i sin egen säng. Nu för tiden lägger vi bara ner henne, pussar god natt o sätter på babyvakten o sen går vi ner. Festen var iaf bra o vi kom hem i lagom tid för att orka upp och ta hand om våran goding på söndagen.

På sön em åkte jag o Carro på Blingo party hos Jenny. O som vanligt handlar jag =) Nova fick även testa Lillys gunga som hon har hos mormor o morfar. Det var första gången hon gungade och gissa om det var roligt. Vilken tur att vi har köpt en likadan som Michael faktiskt redan monterat upp i träder, så nu ska här gungas!


Det var riktigt roligt o gunga



I måndags var vi på fotografering i Hjo. Vilka fina bilder han tog! Längtar tills vi får fotoboken. På em var det babysim. Det blir bara roligare o roligare tycker både Nova o jag. Det blev några smådyk och en massa kallsupar. Nästa gång är det dyk. Hann även med en underbar grillning på altanen. På kvällen fick Nova feber som på natten gick upp till 39,6. Hon låg o feberyrade hela natten men sen på morgonen var allt bra igen?!


Stor o liten efter simmet

Igår var vi ute och gick i Mölltorp med Linéah o Lexus. Sen blev det fika i solen. Papporna kom oxå så vi blev sittandes en stund o tjata bort tiden.


Nova roade sig med näsdukspaketet medans vi fikade.

Dagen idag har jag spenderat med en mycket snorig liten dam. Det som precis höll på o försvinna har helt plötsligt blivit värre. Men vet inte om det beror på sim o kallsupar?! Ja o Linéah kom iaf fram till de. I em så gick vi till Huldas o träffa Bea.

Nu ska jag fortsätta titta på Hundtricket, men sen börjar BB. Adios

Buzzador - Pepsodent

Som ni säkert vet är ju jag medlem i Buzzador och denna gång har jag fått äran att testa och dela ut små tuber med Pepsodent white now. Paketet kom idag och nu är det bara att dela ut det. Lite lättare denna gång med tanke på att alla borstar sina tänder så nu kan jag ge det till vem som helst. Denna tandkräm ska alltså göra tänderna vitare. Om det stämmer, återstår att se. Säg till om ni vill ha en tub så får ni!

 

För övrigt så har jag fortfarande Natusan produkter kvar så är det nån som vill ha så..


13 april

Först och främst säger vi stooort grattis till kära Amse som fyller 30 idag! Imårrn är det min tur, inte 30 men nästan.

Idag gick jag och gapstaren, som nu är hennes nya namn, till babycafét.
Det var inte mycket folk där idag men jag tycker det är skönt att det är lite lugnare imellanåt. Då hinner man prata med alla och man kan diskutera och bolla saker med varandra. Sjukgymnasten var där och pratade lite om vad man kan tänka på efter förlossningen, bra träningsideér osv.

Hur länge är ett barn förkylt egentligen? Nova har nu vart förkyld i över 2v. Hon hostar inte eller nyser lika mycket som första veckan, men snoret tar ju aldrig slut. Känns retligt o gå ut när hon snorar så men vårdcentralen och BVC sa till mig att man MÅSTE ta ut sina barn trots att dom är snoriga. Annars kan man få vara inne i veckor.

Idag hade jag inget vidare o dela med mig, som alltid iof sig men. Nu tackar jag för mig.
Snart - Big brother

NATUSAN

Är det verkligen ingen som vill ha små flaskorna från Natusan baby? Jag har ju en hel påse! Kom igen nu, dom är ju gratis!


Babysim bilder

Skitkvalité på bilderna, jag ser ut som en valross i min sexiga baddräkt från Ullared, men jag bjur påt!

Lilla fisken









Som synes så är det jag som har roligast när vi badar

Haha, vilken min




Vår, sim och kalas

Gud vilket skönt väder vi har! Vi har vart ute o bökat i trädgårn halva dan. En fika tog vi oxå på trappan. Saknar trädgårdsmöbler på framsidan. Kliar i fingrarna, vill bara göra iordning. Rensa o så i rabatterna, sätta blommor i krukorna, olja altan, slipa o olja möblerna, ta bort plattor och lägga sten i gångarna, lägga grus på uppfarten. Finns massor att göra. Tid finns väl oxå lite men orken saknas lite. Och plånboken. Låter som jag är en riktig fattiglapp, men det är jag just nu.

Idag var det dax för babysim lektion 3. Man kan tro att Nova är född för att bada. Den där lilla rumpan guppar upp och ner, hon tar nästan riktiga simtag med benen. Efteråt är hon så trött att hon somnar i vagnen innan vi ens gått ut från Moliden.

Tänkt att vi redan är inne i april. Min månad. Usch, känner inte ett skit för att fylla år. Men jag har inget val. Michael har övertalat mig till att ha kalas. Något som jag både hatar att ha och att gå på. Låter illa men jag är inget fan av kalas. Barnkalas - helt OK. Visst vuxenkalas om man fyller jämnt. Så det är bara att börja baka.






Vi har även hunnit med premiär grillning idag, korv grilla vi för ett tag sen men det räknas inte. Idag var det egenmarinerade köttbitar. Så jävla underbart gött. Nu längtar jag bara tills färkpotatisen kommer. Det kan jag leva på.

Nu - big brother

Gårdagens bilder

Här ser man iaf att hon HAR hår =)




Provar skor






Cooling i brills

6 mån kontroll

Idag var vi på 6månaders kontroll. Nova väger nu 7910g och 66cm lång. Nu är hon tillbaka på medelstrecket igen. Hon fick MVG + av läkaren =) Dom tyckte hon var väldigt stark i nacke, rygg och mage för "hennes ålder". Alltid kul o få höra bra saker om sin ärta. Dom tyckte tom vi skulle börja med potta?! Fattade inte riktigt varför.

Tog även upp hennes snorighet. Fick klart för mig att det inte är allergi för det yttrar sig inte med enbart snuva på så små barn. Men skulle hon få några av dom symtomen läkaren babbla upp så skulle vi självklart komma hit och prover skulle tas. Så nu kan jag släppa det. Men hon är faktiskt lite lite bättre idag. Natten som var så sov hon helt OK. Sov någorlunda och var inte ledsen en enda gång. Tom jag fick sova några timmar mer än igår.

 

Jag och Michael gjorde hand + fot avtryck på Nova ikväll. Hämta ut paketet igår men hann inte göra de då. Meningen var att vi skulle köpt sånt kit o göra det tidigare när hon var liten bebis men det har bara inte blivit av. Men nu så. Nu ska det stelna i 48tim sen kan vi sätta in det i ramarna. Nu kom jag även på att vi måste ringa och beställa tid hos fotografen i Hjo som vi har presentkort hos.

Nu ska jag gräva mig ner i soffan under en filt med lite chips o cola, vi inväntar Big brother.


Buzz - Natusan baby

Jag är ju som sagt med i Buzzador och nu har Natusan flaskorna kommit, så är det någon som vill testa så hojta till! Man får en liten flaska Natusan baby first touch baby oil och Natusan baby first touch bath, sen får man även en liten rabatt lapp som oxå gäller Natusan artiklar.


Ärtan är förkyld

Igår var det en jäktig dag. Idag betydligt lugnare. När jag kom hem från Me&I partyt igår kväll så sov min lilla docka så sött och jag tror jag somna rätt tidigt oxå, innan 00 iaf för jag såg inte klart på Plastikkirurgerna. Sen vaknade jag av att Nova var ledsen. Tänkte; shit är det redan morgon, tittar på klockan och ser att den bara är 00:38. Hallå, ett skämt eller?! Nova var genomförkyld. Helt igentäppt, stackarn. Och det hjälpte inte med hur mycke droppar hon fick. Så vi har legat i stora sängen o myst hela natten. Hon var jätte ledsen och det klart, får man ingen luft så är det inte så lätt. Hon som var så mycket bättre i måndags blev mycke värre igår. Antar det kommer från babycafét där de byts bakerier o baskelusker hej vilt, om det inte är allergi vill säga.

Idag har vi hållt oss inne fast de vart så fint väder. Skruttan va inge vidare piggelin idag. Men efter alvedonen verkat så blev hon lite bättre. Tror iaf det är allergi som ligger bakom allt snorande. Ska till BVC på 6mån kontroll imårrn så ska ta upp det med dom där så får vi se vad som sägs. Sist vi prata om det så blev jag totalsågad. Men vi får väl se. Det är jobbigt med små sjuka barn, som inte kan berätta vart det är värst.

Hoppas bara på att denna natt bjuder på nån timme mer sömn än natten som var, då fick vi knappt 3tim.


Hur vågar dom?

Sitter just nu o tittar på Plastikturisterna.
Jag undrar hur dom vågar att åka utomlands för o operera sig. Visst att det är billigare än i Sverige, men tänk om något blir fel, nån komplikation som uppstår.
Hur formulerar man sig rätt så att dom förstår varandra.
Thailändarna är ju inte världens bästa på engelska direkt och dom pratar mer än vad som egentligen stämmer tycker jag.
Väldigt vågligt måste jag säga.


Späckat schema

Tve vale vilken dag jag haft. Haft en riktigt katastrof dag. Ni vet en sån som bara allting känns så jävla svart o mörkt, man ser liksom inget ljus.. Men dagen börjar som tur är lida mot kväll och det gillar jag. Tar nya tag imårrn. För vi har en späckad dag framför oss, jag o Novisen.

Först ut blir ÖF, lite aktivitet för Nova och lite tjöt för mamma =) Sen blir det Skövde. Ska in till Tildas skola för festival, lite Öppet hus liknande. Direkt därifrån ska jag till Linéah på Meandi party. Det gillas, men inte av börsen. Som tur är betalade man senare så nåt ska jag nog kunna handla.

Torsdagen är än så länge tom så då blir det nog en rejäl promenad eftersom det inte blev någon idag och antagligen inte imårrn heller. Fredag är det BVC för 6-mån kontroll. Tänk att hon redan är ett halvår på fredag. Skriver de varje gång hon blir en månad mer, men fy tusan så fort tiden går.

Nu ska jag och lilla Novisen bada!



Utgång?

Har skrivit detta förut men ingen nappa så nu gör ja nytt försök och hoppas på bättre resultat!
Jag är så sugen på en tjejkväll.
Ingen utgång, utan bara sitta hemma, dricka lite o tjata en väldans massa skit.
Är det verkligen ingen som är på mitt förslag?


Lilly <3


Så här fin blev Lilly när hon förvandlades till Hello Kitty ihelgen. Sötungen själv trodde att hon blev Kitty och att Lilly försvann =(



Help

En liten fråga, är det nån som vet nåt program man kan redigera sina bilder i? Som en trög nisse som jag kan fatta hur man gör, det ska vara lätt o förstå.. Jag var så nöjd att jag fattade picnik men nu har jag tröttnat som fan på de. Inge roligt längre. O redigera bilderna i iphonen är oxå tråkigt nu. Ge mig nån ny sida!

Summering

Känner att det bara går trögare o trögare me dessa inlägg men ska försöka o knåpa ihop ett.

I onsdags var jag uppe på jobbet. Kändes lite weird o åka hemifrån när klockan passerat 22. Vi satt o tjöta massa skit, firade av Berra med smörgåstårta och presenter. Riktigt sorgligt att han nu försvinner. Men efter att ha tillbringat över 44år av sitt liv där uppe så är det nog rätt gött o sluta. Åkte iaf hem runt 01-tiden. Hade planerat så fint att jag iaf skulle fått ca 5tims sömn den natten men tjii fick jag. Nova blev supersnorig under natten så hon vaknade hela tiden, nappen åkte ur, näsan var alldeles igentäppt o hon kunde då inte andas. Det var allt annat än en bra natt. Det slutade med att hon fick ligga brevid mig så vi gosade oss igenom natten ♥ Så efter ca 2tims sömn så klev vi upp.

Helgen som snart är slut har vi umgåtts med Björhed släktet. Bla så kom Carro o Lilly hit. Jag och mamma begav oss ända till Töreboda för lite klädbytardag. Missade ju den när den var här. Fanns hur mycket som helst. Hela läktaren var full med både leksaker och skor, resten av salen var det kläder m.m. Hittade iaf det jag var ute efter, en hoppgunga för 50riksdaler! Det var den verkligen värd. Alldeles ny och oanvänd. Men jag undrar lite om folk tror dom ska bli miljonärer när det är bytardag. Vem säljer kläder på sånt för 95kr o uppåt? Enligt min mening så är en klädbytardag då man verkligen FYNDAR! Plagg och saker för 5-15kr typ.. Eller har jag fel? Hittade en massa urtvättade märkeskläder som hade 95kr som prislapp? Resten av allt var mest urtvättat och en del leksaker var helt smutsiga och äckliga. Jaja, nog om det.

Idag har vi varit i Skövde hela klanen. Michael stannade hemma för o tapetsera klart sovrummet så nu är det äntligen färdigt. Skönt, nu kan vi gå vidare o ta nästa rum för en uppfräschning. Som sagt, vi åkte till Maxi där vi både hann med en baguette o lite fika. Inte konstigt man inte går ner i vikt. Jag handlade endast en ursöt basker/mössa till Nova. Det enda min tunna börs kunde erbjuda. Har tom fått tömma min sparburk o då är det illa. Och idag är det bara 3 april så det ser verkligen mörkt ut. Mycket intressant inlägg det blev!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus