30 mars

Idag blev det babycafé för våran del som planerat. Fick lägga om schemat lite för att inte Nova ska va alldeles för trött när vi är där, vilket hon alltid blir. Idag gick det skapligt faktiskt. Lite gnugg i ögonen men inget gnäll så hon var vaken hela tiden men total däcka i vagnen hem efter lite mat i magen.

Tyvärr börjar hon nog bli förkyld - IGEN! Hon har nyst hela dan idag och nu på kvällen har även snoret kommit igång. Håller mina tummar och tår för att detta inte ska bli något långvarigt. Magen har oxå trasslat lite idag men det tror jag faktiskt hör ihop med tänder.

Ikväll ska jag faktiskt upp till jobbet och säga hej. Har tänkt göra de hur länge som helst men inte de allra lättaste när det är på natten, pussla med barnvakt o så. Men nu har vi en som ska gå i pension och gör sin sista natt inatt så nu passar jag på o åker upp. Det vankas även smörgåstårta! Får tänkte på att inte bli så långvarig eftersom jag måste vara på alerten när prinsessan öppnar sina blå imårrn bitti.

Just nu ligger Nova o sover i sängen brevid mig, Michael är o tränar. Ska passa på o plocka lite, lägga in en maskin tvätt o sen bara päsa ner i soffan. Jag tar nu kväll!

Knappt en månad gammal ♥




Buzzador - Natusan

Jag är ju en ju Buzzador så nu har jag fått chansen och testa produkter från Natusan Baby, både first touch bath och first touch baby oil. Paketer har inte kommit än men jag kommer att få små flaskor att dela ut och även lite rabatt kuponger, så är det någon som vill ha ett test-kit till sin bebis så säg till!

29 mars

Vem tog min underbara lilla snutta vid läggdags ikväll? Hon förvandlades till en skrikande liten tjej som absolut inte hade några som helst planer på o sova. Hon skrek o skrek men till slut tystnade hon och kunde somna. Just nu ligger hon o sussar så sött brevid mig, min lilla goding. Hade nästan glömt av hur kämpigt vissa kvällar kan vara. Men jag är så glad över att vi löst sömnproblemen.

Imårrn är det babycafét igen. Vi var inte där förra onsdagen så det ska bli riktigt kul o få sjunga o tjöta lite. Efteråt ska vi ta en promenix med Lineah o Lexus, bara vädret är med oss. Jag ska inviga mina nya walkingshoes som förhoppningsvis lever upp till mina förväntningar. Använde dom igår på spinningen o då kändes dom helt OK. Interesting =)

I söndags åkte jag iväg till Gekås ännu en gång, andra gången på två veckor. Inte dåligt. Åkte mest med som sällskap men kunde givetvis inte låta bli o shoppa. Det var vi tjejer i familjen som åkte så denna gång kunde jag titta på allt som jag inte hann med sist. Men nu får det nog minsann dröja ett tag innan jag åker dit. Dels för cashen o sen för att det får komma in lite mer sommarprylar. Även fast jag inte skulle handla något speciellt så blev det en hel del i vanlig ordning, en ganska grov summa oxå för den delen.



Bild från förra helgen då vi både invigde grillen o sittdelen.


Babysim

Igår var det äntligen den 28 mars. Som vi längtat! Mest jag tror jag. Det var dax för Nova o göra bassäng debut. Michael fick äran att bada med Nova första gången. Nästa gång är det min tur! Tror inte det var en enda som inte gillade o få plaska o smaka vatten igår. Dom var så söta i sina små badbrallor. Nova somna som en stock i bilbarnstolen när vi åkte hem. Det är kämpigt för den lilla kroppen i få plaska i ca 20min.

Bilderna är inte av bästa kvalité. Meningen var att vi skulle tatt med systemkameran men glömde givetvis den hemma, men iphonen fick duga. O tur va nog ändå de för det tog ett halvår ungefär o ta ett kort. Tror de va den svettiga luften som gjorde iphonen så seg, vattenskadad =)

Är de nån linslus som fastnat på korten o som inte vill va med, HOJTA te!























Badstolen

Bilder är ju mycket roligare än massa klöddiga texter. Så med andra ord, bildbomb från Novas badpremiär i badstolen. Måste bara säga att detta är en av de bästa sakerna vi köpt till Nova. Det är ju mycket roligare o sitta upp än o ligga i badstolen när man badar. O dessutom så behöver man inte hålla i henne utan hon sitter själv i stolen, som dessutom har massa sugproppar under så den inte kanat omkring.


















Bildbomb

Kör en liten bildbomb från de senaste dagarna, som vanligt är min älskling motivet. Vem annars? Lite tröttsamt för er stackars läsare men det är ju mitt ALLT!




Man blir såå trött av o leka hela dagarna..


Mammas badtjeja!


Denna madame har alltid ett sött litet leende på sina små läppar ♥


Suddig men tycker hon är såå söt här




Vem kunde tro att lilla ärtan på 2825g kunde få sånna här goa lår vid 5mån ålder?


Novas sömn i vanlig ordning

Novas sömn, i vanlig ordning måste jag skriva om den. Men nu måste jag verkligen SKRYTA! Hon somnar på max 5min. Oftast på mindre än det. Hur underbart är det inte, mot allt de trubblet vi hade en tid? Vi lägger ner henne, säger vår ramsa. Min är så här; God natt min prinsessa. Jag älskar dig. Sov så gott. Hon babblar i nåra sek. Lägger sen snutten över ansiktet o håller om nallen o somnar in.




Så här hittar jag ofta Nova sovandes. Tvärs över sängen.



Så här ligger hon just nu, i sin söta tiger pyjamas. ♥

22 mars

Våren är verkligen på väg. Äntligen. Vi har varit ute hela dagen. Synd bara att det blåst rena stormen. Nova har sovit i sin sittdel. Vi använde den för första gången i helgen när vi grillade. Den är fortfarande stor så det får dröja ett tag till innan vi använder den för gott. Men jag är nöjd med liggdelen. Hon har suttit i den idag när vi myste på altan. Gjorde mig en stor kopp latte i termos som jag tog med mig ut. Skulle läsa tidning men det var ju ingen idé.




MIN SOLSTRÅLE




Lilly o Nova

Nova har gosat o myst med sin Lilly kusin i helgen.






Frosseri, bantning o mirakel

Hur ska man sammanfatta helgen tro? Full rulle som vanligt när Lisch är här. Vi invigde årets första korvgrillning på altan här. Solen sken o de va så skönt. Hela helgen har det vart så fint väder och varmt. Hoppas hoppas våren är på väg. Igår drog vi iväg till Tibro på klädbytardag. Gick upp i ottan för o komma iväg i tid. Men när vi kom fram till parken så va de inte en bil där. Hepp, givetvis har jag tagit fel på dag. Får se fram emot Karlsborgs istället nu till helgen. Som alltid när Carro o gänget är här ska det ätas, ätas o ätas. Vi har tryckt i oss allt från chips, grönsaker o dipp, pizza, korv o ett antal fikor. Går upp säkert 5kg de helger som dom kommer. Det pågår ständigt frosseri när vi ses allihop. Men trevligt har vi och det är ju huvudsaken. Just de, ett Mary Kay party har vi oxå varit på.

Har precis kommit hem från ett spinningpass. När jag sitter på cykeln får jag sån kick av att nu jädrans ska här tränas, bantas, svältas o gud vet allt. Men sen när man ser den där godispåsen så kommer suget o tar över precis allting. Men jag måste verkligen banta. Det inser jag när jag ser mig själv i spegeln på spinningen. Gud vilken syn! Det räcker inte med ett spinningpass i veckan o lite promenader på det. Här måste drastiska saker tas till. Vad funderar jag fortfarande på!

Jag tror nu på mirakel! Lilla Nova tar nu ca 5-10 min o lägga. MAX. Inget skrik o gråt. Vi lägger ner henne, hon babblar lite om vad hon upplevt under dagen =) Och sedan somnar hon. Underbart! Det behövs inget buffande eller nåt. Ibland sjunger vi en sång och sen är det bra. Nu hoppas jag bara att detta fortsätter så här, att det rullar på och att det inte bara är en fas. Hon sover ca 11-12tim per natt. Hur skönt är inte detta?! Får stoppa i nappen nån gång under natten men vad gör det.


Min underbara lilla älskling

17 mars

Ni som inte orkar läsa mer om Novas sömn, mage o gud vet allt, kan sluta läsa här typ. Igår tog det evigheter innan hon somna. Ikväll tog vi ett bad, åt o sen gosa en stund i våran säng innan det var dax för natti natti. Trot eller ej, men hjärtat somna på mindre än 10min. När klockan var 20.20 så sov hon redan med armen om sin nalle. Så sött. Tror minsann att denna Catharinga-metod funkar.

Imårrn är det sista gången på babymassage, vilket jag tycker är tråkigt. Vad ska man nu ha o se fram emot? Babysimmet kanske. Innan massagen ska vi ta en promis med Lineah o Lexus. Hoppas bara det inte blir snö för det läste jag på nån blogg att det skulle bli.

Ihelgen kommer äntligen Lisch, min Lilly snutta. Jag hoppas det blir en visit till Tibro för klädbytardag. Sen vore ju drömmen om vi äntligen kunde få iordning sovrummet, ser ut som stryk här inne. Ingen ny tapet är uppe, sängen står i mitten av rummet, alla lister är inte uppe. Det går inte fort direkt för oss. Vet inte varför det stannat av så. Är det fint väder så blir det även en premiärgrillning ute på altan. Storstädning vore oxå på sin plats. Nu när solen skiner så fint så ser man verkligen vilka skitiga fönster man har. Fy, vilken måste-lista jag skapat i huvvet nu.


BVC och bajsprat

Snuttan somnade på en kvart igår, till skillnad från idag! Sen sov hon till halv 8 imorses. 11timmar i sträck. Duktig tjej! Vi käka frulle sen tog vi en runda innan babycafét. Tänkte hon skulle va någorlunda piggelin men hon blev trött ändå. Det som är det sura med cafet, att det är precis på hennes sovtimmar. Men jag vill ju inte missa det, både hon och jag gillar ju att vara där.

Sen kl 12 var det dags för ännu ett BVC besök. Fick väga o mäta idag igen, vet inte varför för vi gjorde ju det förra veckan. Men hon vägde iaf 7300g o 64cm lång. På vikten är hon precis medel men längden är hon under medel. Asså inte på kort strecket men ändå under medel. Hur kommer det sig egentligen när man har långa päron? Michael kanske inte är världens längsta men jag då? Iaf så fick hon sprutorna, vacc 2. Vi kom inte undan denna gång. Hon skrek som en gris men sen när studenten tog fram en docka så försvann alla tårar och fram kom det stora underbara leendet. ♥

På magfronten kom vi ingen vart. Hon har nu varit dålig i magen i exakt två veckor. Men BVC tyckte inte att vi behövde vara oroliga. Visst, hon verkar inte ha ont. Men varje blöja vi byter så är det bajs i. Inte mycket men bajs. Hon bajsar allså precis heeela dagarna. Stackars lilla rumpan. Vi ska allså fortsätta med bara ersättning och gröt. Inga smakportioner. Varför vet jag inte, om det kan va så att hon är allergisk mot något så skulle det ju slutat nu eftersom inte ätit något annat än ersättning på två veckor. Vet inte vart BVC vill komma med detta men jag vill iaf få ett slut på det hela. Min lilla bajsunge har snart inget annat än gröt o skita ut...


Nova vill inte sova

För alla er som är intresserade av Novas sömn: I give up! La henne kvart över 8 o hon sover fortfarande inte. Hon har liksom inte somnat in än. Om det beror på att hon tagit sprutor vet jag inte men nu har jag gett upp sövandet. Hon får ligga o grejsa i sängen. Jag orkar inte mer. Att det ska behöva ta mer än en och en halv timme innan hon sluter sina blå och slår sig till ro, är way too much for me.

Vi tog rådet vi fick av Catharina på babymassagen, att inte sitta som ett klister på henne. Att finnas där men inte röra henne. Vi har börjat lite stegvis. Att inte hålla på henne, buffa rumpan osv. Utan vi är i rummet, viker o lägger in tvätt eller bara sitter i sängen. Gråter hon för mycket sjunger jag lite så tystnar hon sen. Men vad det är med henne idag har jag ingen aning om. Sen när hon vant sig vid att inte ha våra händer på henne så ska vi försiktigt smyga ut ur rummet så man kan lägga henne utan att behöva sitta där. Men om detta funkar på henne får väl tiden utvisa. Annars blir det A.W metoden.




Grattis



Idag säger vi grattis till min lilla dunboll som fyller 2år ♥

Stolt mamma!



Nu kommer denna kära blogg bli bombaderad med omgjorde bilder. Har precis hittat ett program som dessutom är lätt att photoshoppa bilder. Tom jag fattar hur man gör =) För photoshop har jag men ja hajjar inte ett piss.

För övrigt så blev jag nästan tårögd ikväll. Det tog ca 15min att söva min snutta. Vilken lättnad. Det brukar ta upp emot en timme om inte mer ibland så detta var så otroligt skönt. Inget skrik och gnäll. Hon somna nästan av sig själv. Stolt mamma! Nu är det bara att hålla tummarna för att det fortsätter så här bra. Vi har vart lite bortskämda med en dotter som sov gudomligt bra den första tiden men sen vände allt och allt rasa. Håll tummarna!

Nu ska jag glo på Big brother o fortsätta photoshoppa bilder..

15 mars

För första gången som det ska komma gubbar hem, i detta fall sotare, kom dom i tid. På lappen står det nån gång mellan 11-15. Dom kom 10.30. Applåd för det! Det är ofta det brukar stå mellan 8-16 o så kommer dom typ 15.45. Men strunt i de. Årets sotning är iaf avklarad. Det var välbehövligt fick jag höra. Inte konstigt med tanke på så mycket vi eldar i brasan. Skita ner gjorde han också.

Idag gick jag o mamma till Little for mini. Jag köpte faktiskt ingenting till Novisen. Börsen var inte riktigt med på dom noterna. Får vänta till kosingen kommer in på kontot. Men däremot köpte jag ett väldigt sött armband från Katvig, tänker använda det själv tills Nova kan ha det. =) Efteråt tog vi en fika på Huldas. Där sket sig den bantningen. 

Hör o häpna men i söndags var ja o MichaelGekås. Skulle dratt i fredags först men ville inte missa babymassagen. Jag behövde inte ens tjata på han för att vi skulle åka, ja frågade och han sa JA! Annars är han inte den som gillar Ullared diretk. Det var en perfekt dag att spendera nere i Ullared. I början var det inte alls mycket folk men sen blev det lite mer men absolut inte så man fick trängas. Det blev en hel det köpt till Nova, nån som är förvånad? Inte mycket i klädväg kanske, men nya nappar, leksaker, ny kudde, sängkläder till både vagnen o sängen, tvättservetter m.m. Michael köpte verktyg o grejer till bilen o ja köpte till hemmet.

På BB. Två dagar gammal. ♥


5 månaders kontroll o fredagsmys

Idag var det dax för 5 mån vaccination och kontroll. Vi knalla ner till BVC i SNÖ?!! Grodan gick som vanligt igenom kontrollen, medelbetyg rakt igenom. Väger numera 7190g o 63cm lång. Trodde hon skulle vara lång men just nu ligger hon prick på medel. Men det kanske kommer sen? Några sprutor blev det iaf inte eftersom hennes mage är som den är just nu. Fick inte heller något svar eller hjälp vad vi ska göra med magen. Jag får lita på vad jag och Michael tycker känns rätt. Vi fick tid nästa vecka för sprutor. Trodde jag skulle komma undan men icke.

Just nu ligger det en mycket nöjd och glad liten tjej med rumpan bar o sprattlar på sin filt på golvet. Vart hennes mamma befinner sig behöver jag ju inte säga. Att hennes pappa tränar är väl inget som förvånar nån heller =)
När han kommer hem så ska det dukas fram räkor, kex, ostar o makrill. Han är ledig imårrn så vi tar all fredagsmys idag istället.

Kan ge ett litet tips mot röda rumpor om det är någon som vill ha. Nova har allså varit illröd, och då menar jag verkligen RÖD i rumpan i flera dagar pga all diarré. Vi har smörjat och smörjat. Slutade använda våtservetter o körde med DAX tvål istället. Inget som hjälper på direkten. Sen fick vi ett tips om att man ska sluta med allt vad servetter, tvål o vatten heter och bara tvätta med en bomullstuss indränkt i olivolja. Efter en dags tvättande med det är hon redan såå mycket bättre. Så kul o skönt med tips som verkligen hjälper

Har redan lagt upp denna bild men jag verkligen ÄLSKAR den! Tack underbara Tilda som tar så fina bilder på mitt barn ♥ Fast det klart, med så fin modell kan man väl inte få annat =)




Mina tatueringar

Tänkte ägna detta inlägg åt mina kära tatueringar. Alla mina tatueringar betyder nånting eller har ett visst minne med sig. Dom flesta är något jag länge velat göra. Tycker det är fint med mindre tatueringar, inga stora blaffor utan små söta. Har två st till som jag vill göra sen är jag done. Den ena är självklart Novas namn nånstans på kroppen. Bara jag kommer på var och hur den ska se ut så ska den sättas dit direkt. Den andra är hemlig =)

Min allra första gjorde jag när jag var 17år, hette de 9th street tro? Låg i Skövde, sen hände det nånting med tatueraren o han dog. Eller hur var det? Det är iaf en sol i svanken som jag så länge gick o tråna efter och till slut gick mamma med på det hela och lät mig göra den. Tur är väl att jag inte ser den allt för ofta för då hade jag dött. Har ingen bild och det är väl tur det. Ung och dum!

Nr 2 och 3 gjorde jag på samma gång hos Tattoo Martin 2006. Jag och Bea gjorde samtidigt på en söndag. Han kom dit en aningen bakis. Synar man dom ordentligt så är dom inte så perfekta.


Mitt underbara ohm tecken. Ett hinduistiskt tecken som symboliserar världssjälen. Bokstäverna betyder skaparen, uppehållaren och förgöraren. Sitter på ankeln.



Fem st stjärnor som sitter på höftbenet. Planen är att fylla på med mera stjärnor ut med sidan men har än har det inte blivit så. Bilden är upp o ner.


Nr 4 i ordningen gjorde jag i Krabi, Thailand 2007. Långt ifrån proffsigt gjort. Josefine thai.


Femte tatueringen, oxå gjord i Thailand, Karon Beach 2009. Heller ingen vidare tatuerare. Att man aldrig lär sig =) Larsson gjorde om dessa nu när jag gjorde min senaste. Nygjord o nysmörjad, dålig bild.





Nr 6. Gjord hos LarssonNGC tattoo. Supernöjd! Nacken/ryggen. Lite invecklat men det står Kärleken övervinner allt på latin, alltså amor vincit omnia fast på alviska, sagan om ringen språket. Nån som hände med? Denna har jag oxå länge velat ha men aldrig vågat eftersom jag vart så rädd för smärtan. Men måste säga att det gjorde inte ett smack ont. Handleden 10 ggr värre.

Kan iaf konstatera att jag aldrig mer ska göra tatueringar utomlands. Hur billgt o hur lockande det än är. Bättre o betala nån krona extra o göra hos en svensk som man vet är duktig.

...

Men kom igen nu mina vänner o alla jag känner. Vart i tusan är kommentarerna =)

Tävling

 

Jag tävlar om en prins eller prinsesspall värde 1095-1220:- från Bonde of Sweden hos Fröken M.

Tävla HÄR du oxå !


En unge i minuten

Satt först bänkad för o se En unge i minuten igår men så mitt i allt gjorde jag nåt annat och sen glömde jag av det. Sen undra mamma om det var så det gick till för oss och då blev jag nyfiken och var tvungen o titta nu på tvplay.

Precis så var det för oss. Mardrömsnatt! Men den där knappen har jag inget minne av men antar att den fanns med eftersom det gick såå satans fort allting. Dom hann knappt säga att det blev snitt förrän jag låg i operationssalen med EDAn i ryggen. Usch jag blir riktigt ledsen och tom när jag tänker på den där natten mellan torsdan och fredan för exakt 5 månader sen. Vad hade hänt om inte personalen på förlossningen var experter på sina jobb? Hade vi inte haft vår prinsessa då? Undra när jag ska komma över allting? Men jag har nog tagit allting extremt hårt bara för att det blev så akut allting. Men nu är hon ju här, hon mår bra och vi mår bra!


Några min gammal ♥




Titta så torr hon var, pga så lite fostervatten. Krokodilhud överallt

Ont i hjärtat

Asså jag ångrar mig så ini helvete just nu. Råkade snudda in på Hugo Rosas blogg som givetvis hade lagt upp en bild där det tom stod VARNAR KÄNSLIGA men nyfiken som man är så trycker man ju på play.

Där får man allså se hur några grovt störda idioter sparkar och slår en försvarslös kille till döds. Ett gäng med killar bara rusar fram till denna kille och matar in slag o sparkar. Hoppar på hela kroppen.

Jag fick så ont i hjärtat av att se denna video. Vad finns det för människor där ute? Jag vet inte varför jag gör detta men om ni går in på Hugos blogg så kan ni se det hela. Bland det hemskaste jag sett. Så jag ber er att inte titta. Usch nu mår jag dåligt.



5 mars

Nu är lördagen snart förbi. O när det har vart så fint vårväder, vad har jag sysslat med då? Jo, rensat Novas garderob. En del 68a kläder kunde hon faktiskt ha, kul med lite nytt i garderoben. Men hon har verkligen haft 62 länge nu tycker jag.

Nu sitter grabbarna nere o glor på hockey, Nova sover så sött i sin vagn o ja ligger här uppe i sängen o glor på TV. Vi tog oss en liten promenad ja o Novis, o vips så hamna man på ICA. Så nu ligger jag här med min godis skål o e verkligen inte ett smack sugen. Jag vill ha grönsaker o dip. Men orkar verkligen inte ge mig ut igen. Får nöja mig med godiset.

Imårrn är det klädbytardag i Skövde. Grymt sugen på o dra dit men givetvis så är mamma borta. Får se om jag lyckas få med mig mannen i huset. Gjorde kontoutdrag på vägen hem o de va inge vidare. Fasen, vi fick ju nyss pengar + bonus från jobbet. Men när jag tittade bland alla kassar med kläder till Nova så förstår jag verkligen vart det är jag lägger mina pengar. Jag måste bli mer sparsam!

Över till nåt annat, jag är så sugen på en liten tjejkväll. Inte gå ut men sitta hemma hos nån o bara tjöta massa skit o ha de kul - nån som är på?


Don Tomaso

I SLA stod det idag att Don Tomaso hade premiär. Jag är liten så där med pizza nu för tiden men Michael var inte sen o övertala mig o Tilda. Det var första och sista gången vi käka deg därifrån iaf.

Michael hade inget av det han skulle ha på pizzan han fick. Jag fick en väldigt blöt pizza med råa champinjoner.
Tilda beställde en kycklingpasta - pastan var  givetvis slut så hon fick ta en kycklingsallad istället. Då frågar bagaren Michael vad det är för ingredienser i den salladen??! Som det stod i tidningen har Tomas jobbat som pizza-racer i över 20år o borde väl ändå ha lite koll på sina rätter?

Jaja, vi säger iaf tack och hej för oss. Vi kör på Marias i fortsättningen.

Det var min resumé.

4 mars

Idag hade vi återträff med föräldragruppen. Kul o se hur alla barnen utvecklas olika och hur dom leker ihop. Som vanligt är det på Novas "sovtid" så hon är inte på sitt allra bästa humör. Men det funka helt OK ändå. Efter de drog vi iväg till Skövde med mormor på lite ärenden. Blev tyvärr ingen shopping för mig. Avslutade Skövde visiten med en middag på Gräddhyllan. Vi kom hem till en mycket lycklig pappa med en mycket vacker taturing. Så stolt! Nu blev jag ännu mer sugen på o skriva in hennes namn på min kropp. Det är ju en tatuering man ALDRIG kommer att ångra. Jag ångrar väl inte direkt mina andra heller men, eller jo det gör jag nog visst. Den i svanken. Som tur är ser jag den aldrig så jag tänker inte direkt på den. Men är man 17 år och dum så får man skylla sig själv. Nu när jag tänker tillbaka så undrar jag hur jag kunde få göra den när jag inte var myndig?! Vet att mamma var med mig som målsman men det gjorde ju inte mig till myndig.




Här är iaf mästerverket, på insidan av armen. Lite kletig4 men på ett ungefär ser ni.


Sen hämtade vi ut ett paket från Libero på Lindex, som innehöll detta


Gratis är allting lika kul.


Avslutar med denna underbara bild som Tilda i vanlig ordning tatt! ♥


Nu ska jag ta lite helg med mina ♥hjärtan♥

Ett måste för latte älskare

Latte älskare som jag är så har jag nu hittat en favorit. Visste inte ens att dessa fanns o köpa i affär. Sprang på dom på ICA Maxi. Jag är in loooove. Hade gärna köpt caramell men irish cream duger gott o väl.

Vanligt kaffe + syrup + skummad latte mjölk = Yummi! Varför köpa dyra kaffemaskiner när man kan göra så gott som eget ?

 

Ett litet tips bara.


2 mars

Ligger just nu o smågluttar på Big Brother. Denna Gurkan! Vilken lirare. Så jädra rolig. Annars är väl programmet i stort sett samma som alla andra år. Helt meningslöst egentligen men ändå sitter man o glor på skiten.

För övrigt har jag kört ett spinningpass som jag nu döper om till "dödspass". Asså fy tusan så jobbigt hans pass är. Men nödvändigt! Idag var vi tre st. Kändes en aning flummigt. Men nu har jag iaf kört två ggr denna vecka. Give me cred =) Va lite klurigt o få ihop det med barnvakt men efter lite pusslande gick det vägen. Nu ska jag iaf köra det två gg/vecka o där med basta. Nu ska vi röra på döfläsket! Jag har så ont i rumpan att jag knappt kan sitta. Måste köpa silicon sadel.  En jävla stor nackdel med snittad buk är att att det tar årtionden att få tillbaka sin mage. Min är fortfarande helt svullen runt ärret och helt hård inuti. Inte för att den va fin förr men nu är den värre än värst.

Imårrn ska vi ut o promenera, promenera o åter promenera med Linéah o Lexus. Min lilla snutta behöver komma ut o få frisk luft så det snoriga försvinner. Hon har vart snorig i ca 3v. Undra när det ska försvinna? Var iaf på Vårdcentralen med henne i måndags för o kolla öronen. Men det såg helt ok ut så det var ju bra. Antar att det kan köra lite i öronen ändå när man är snorig. Det borde ju jag veta, öronbarn som jag är.




Times passing by..

Allså om en vecka är min prinsessa 5 mån. FEM MÅNADER! Det var ju igår jag gick med magen i vädret, eller snaraste i backen men.. Vart fasen tog den tiden vägen? Men alla har faktiskt sagt -passa på o njut för tiden går fort. Och det kan jag verkligen hålla med om. Vilken tur då att jag njuter varje minut med min lilla dotter. Det kommer sånna framsteg hela tiden och vi har det så underbart tillsammans. Det är synd bara att inte pappan kan vara hemma hos oss 24/7. Men nån måste ju dra in kosingen i familjen =)

Eftersom jag är en sån person som ändrar sig heela tiden så är jag nu sugen på vit säng o skötbord till lillan. Var helt emot det i början, alldeles för vanligt tyckte jag. Så jag satte pappa i grov jobb med o slipa, lacka, lasera, spraya - rubbet, för o få det svart. O de va inte lätt kan jag säga. Efter många timmars slit hade han äntligen lyckats! Så frågan är om jag ens kan med o köpa nytt när jag vet att han slet så för o få det bra. Pedant som han är. Men jag kanske ska fråga karln i huset innan jag slår till. Hans åsikt betyder ju faktiskt något de med. Är det nån som har en fin vit säng o ev skötbord till billig peng så hojta!





Chilli o Kiwi

Det finns två rackare till som har platser i mitt hjärta.
Ointressant för er kanske men jag vill iaf lägga upp bilder på mina hårbollar




MYS


HÅLLER HANDEN


SÅ HÄR SOVER DOM PÅ NÄTTERNA


MYSER ÄVEN I HANDFATET


HÄR I FÅR DOM ABSOLUT INTE VARA MEN PASSAR PÅ NÄR INGEN SER..


RACKARE


MIN UNDERBARA RAGDOLL, CHILLI ♥


GILLAR UDDA SOVPLATSER


SÅ SOM BADKARET..


ELLER PÅ MIN GRAVIDA MAGE..





INTAR ANDRA KATTERS BURAR..


ÄVEN TVÄTTMASKINEN ÄR MYSIG O SOVA I.


MIN ÄLSKADE SKEPPSKATT, KIWI ♥


HAR OXÅ UDDA SOVSTILAR.


KÖKSSKÅP DUGER ABSOLUT O SOVA I


MEN VAGNEN ÄR FAVORITEN





SÅ HÄR LIGGER HON NÄR VI BYTER BLÖJA


HON HAR DOM UNDERBARASTE TASSARNA I VÄRLDSHISTORIEN!

love

På fredag ska Michael göra bland de finaste en pappa kan göra - tatuera in sitt barns namn. Gud så jag blir avis. Vill oxå! Men min tid kommer. Bara jag listat ut var och hur den ska se ut så ska jag oxå skriva in hennes vackra namn på min kropp.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus