Påskharen kom iaf

Vi har pratat lite grann om påskharen med Nova. Att han kommer med ägg till barnen. Han brukar gömma dom i trädgården så får man gå ut och titta om han varit här med något ägg. Igår kom han. Vi gick runt i trädgården och hon tittade länge runt sig och till slut fick hon syn på något. Hon vågade inte riktigt gå fram och hämta det utan blev lite blyg. Sen när jag gav det till henne blev hon eld och lågor. Och givetvis fanns det lite godis i det :)


Påskafton

Fast man nu ställt fram klockan en timme var vi uppe i ottan. Är helt slut. Kom i säng närmare 01.30 så får givetvis skylla mig själv men att vi skulle gå upp 05, egentligen 04, trodde jag inte. Har vart en trasselnatt X 10. Wilja har blivit jätteförkyld och haft svårt att andas med tutten i munnen. Kom helt plötsligt igår kväll. Men efter lite välling och mys hoppas jag att hon snart slår igen sina blå. Michael och Nova sover fortfarande och jag skulle kunna gå över eld för att få göra desamma.

Gårdagen va finnemang! Dom hade med sig världens största påskägg till dom båda. Wilja fick kläder och ett gosedjur, Nova fick en tröja och en massa godis och blev så klart överlycklig. Dom skämmer bort våra barn :) Vi själva fick oxå ett påskägg. På menyn stod grillat, efterrätt och massa snask. Åt så det stod i sju hörn. Vi rundade av runt 01 för då höll både jag och Amse på att somna i soffan. Och tur var nog de för herrarna började dricka redan när dom kom vid 17. Idag lär jag få se min andre hälft ganska lite. Han spenderar nog dagen i liggande position om man säger så :)


Pigg tjej

Börjar min bebis bli stor? Vakna 5.20 och är fortfarande vaken. Brukar alltid ta en liten lur vid 8-tiden oavsett när vi går upp. Men inte idag tydligen.


(gröt monster)


Långfredag

Hemkomna från Hjo där vi har vart nästan hela dagen. Vi har ätit massa god mat, efterrätt, godis å spelat spel. Nova har lekt som hejsan. Nu har jag stoppat bägge tjejerna i säng, Michael är i södra och ser på hockey. Ska svira om till myskläder och sen bege mig ner mot soffan och hälla upp godiset :) Långfredag för mig själv. Skönt det med ibland.

Vi har så mycket planerat de närmaste och jag blir så otålig på att vänta på allt kul. Om en vecka ca är de Ullared och lister skrivs hej vilt. Högst upp på listan är det efterlängtade Pippi huset som äntligen kommit in igen, och sen lite 1års presenter till Wilja.

Jag hade egentligen tänkt städa färdigt så jag slipper göra allt sånt imårrn men jag orkar verkligen inte nu. Jag vill ta kväll. Imårrn blir det grill med roligt sällskap. Så borde förbereda lite men lusten försvann.


Vår!

Våren är verkligen på väg! Vilket skönt väder. Även om det är lite kyligt på morgonen så är soooolen framme. Igår följde Amse med och lämnade på dagis sen tog vi oss en runda promenad innan vi körde en frulle och fika på Nymans. Gött. Idag blev det en lite mer körig morgon med dagislämning, hem å mata Wilja och sen klädparty. Nu är jag hemma och kan stressa ner. Michael ska överraska Nova med att hämta henne på dagis. Mat ska fixas och sen blir det torsdagsbad.

Mamma kommer även hem från sjukhuset idag. Har varit där sen i måndags för en operation. Har lämnat en blombukett och en blomgrupp som står och väntar på henne när hon kommer hem med taxin om några timmar. Min lilla mamma! Nu hoppas jag vi gjort vår sjukhuskvot för det här året.


Pomp de Lux

Är precis hemkommen från Pomp de Lux party! Gud vilka fina kläder! Tom till pojkar fanns det hur mycket fint som helst. Äskar den gammelrosa färgen och i den fanns det massor. Blev inte så jätte mycket köpt idag, en jacka var och ett par byxor till Nova, men har ett till party som jag ev ska på så får spara tills dess. Ska även boka in ett eget i sep tänkte jag. Det var skillnad på detta och Me & I och Blingo. Har aldrig varit så förtjust i något av de märkena men detta fastnade jag verkligen för! Allt ropade "josse stil".

jackorna som jag köpte. Love it!


Till salu

Äntligen har jag börjat sälja av mina donkey delar. Skickade iväg hjulen idag. Nu återstår chassi och sittdelar. Ingen som är intresserad? Jobbar på att få ihop så jag kan köpa mig ett litet bee.


What a morning!

Jag fick tyvärr ett jäkla astmaanfall på morgonen. Och som tur var kom Michael hem i rättan tid och kunde ta över. Detta är andra gången som jag är sååå nära på att ringa 112. Det är så jäkla otäckt att inte få luft. Jag chippar bokstavligt talat efter andan. Precis så får Wilja när hon blir dålig så jag vet vad hon går igenom. Det värsta är att människor dör av att få sånna här anfall. Jag vet ju att det går över - ca 2tim satt jag i soffan och grät över att jag hade det så jobbigt. Det blir ju bara värre när man gråter men jag blir så rädd för att luften när som helst kan ta slut. Sånna här anfall har jag fått många i mitt liv men bara några enstaka som är lite värre. Men nu är det över iaf. Jag blir lite konstig efteråt eftersom jag överdoserat medicinerna så när det blir såhär.
Michael var snäll och var vaken några tim extra så kan kunde köra Nova till dagis. Jag tänkte lägga mig i soffan och vila lite men Wilja är inte så samarbetsvillig just nu :)


(att somna med blött hår resulterar i sån är frisyr)


Söndag

Vad vi gör? Jo, Michael är och spelar match, Nova är hos farmor och leker med alla kusiner, Wilja äter. Jag har precis duschat.
Har precis konstaterat att va tid man har när man bara har ett barn! Bara en att se efter, fixa mat till mm. Wilja har lekt på golvet medans jag hunnit med att städa huset. Det kallar jag team work.
Annars då? Ska snart ta oss till affären för att handla lite gott. Blev inget lördagsmys igår så blir idag!



Klädbytardag mm

Igår var jag iväg på klädbytardag. Tyckte inte det fanns så jätte mycket att fynda men hem kom jag med en kasse full för 120kr. Gick vidare till Little for mini och handlade lite till :) En fika på Nymans hann vi med oxå innan det var dax att åka tillbaka för att hämta pengar och kläderna. Hade sålt för nästan 1000kr så jag är nöjd!

En väldigt onödig info är att jag har ju fått köra utan BH medan tatuteringarna läker. Efter en vecka utan så fira jag till igår och tog mig en så upptäckte jag att
jag visst hade kunnat haft de. Bandet sitter inte ens på dom. Störande. Här har jag gått och lidit i en obekväm jädra bandeau BH. Så nu vet ni de!

För övrigt så sitter jag och filar lite på bra presenter att önska mig.. De verkar bara bli dyrare å dyrare :)


Helg!

Våran helg tjuvstartade vi redan igår då Michael gick av tidigare. Skönt att få lite mer tid ihop. Fast han går på nu på sön igen. Men nu kommer ju påsen och då blir det mer ledighet ihop. Igår myste vi med räkor, ostar och kex. Idag har vi ingenting! Jo, popcorn. Inte en endaste liten godisbit. Vad är detta?!

Har precis vart iväg med massa kläder och leksaker till bytardagen imårrn. Hoppas bli av med det mesta så man slipper ha massa liggandes och kanske även få in några slantar. Förra året gick det riktigt bra så hoppas på samma igen. Kanske man även kan göra några fynd själv.

Nu ska jag få i säng barn nr 2.


Semesterplaner

Nu börjar de bokas upp lite saker i sommar. Först ut är Astrid Lindgrens värld med Linéah m familj och nu har vi även bokat Vallarnas och lite Gekås med fam Krita. Som förr i tin! Ska därmed få en barnfri natt. For the first time. Nu är det ju ett bra tag kvar men redan stirrig för att lämna bort dom en natt utan varken mamma eller pappa. Men det går nog fint. Annars har vi väl inte så mycket semesterplaner. Lite zoo/djurparker är ju ett måste iaf.


14gr inne!

Stängde av värmepumpen i morse när jag kom hem från dagis. Wilja låg i vagnen och sov precis under. Glömde visst sätta på den igen.. Kallt!


18 mars

Ny vecka! Fasen va fort det går nu. Det bara springer iväg. Fast våren borde vara på väg och snön borde vara borta. Istället ska det tydligen bli tvärtom. Snö, kallt och rena stormen.


Imorse hade vi vad jag kallar mysmorgon. Först låg vi alla och myste i sängen, älskar att gosa bebis och större bebis på morgonen. Även fast jag bara är halvt vaken ibland. Denna morgon snooza jag även en stund när de andra gått upp.

Sen satt vi i pyjamas i soffan i en hög tills vi fick rycket att dra till Skövde hela familjen. Nova är inte den som älskar att sitta still direkt så att handla med henne är mer en utmaning nu för tiden. Men det gick superbra. Först sprang hon och jag in på Babyproffsen för att spana in vagnen som jag blivit så hopplöst förälskad i utan att ens ha sett/känt på den IRL. Men det var kärlek vid första ögonkastet vill jag säga! Sen drog vi vidare mot mathandling. Även djuraffärn shoppa vi loss på.

Nu har vi kyl och frys fulla med mat och det är något jag gillar. Blöj och våtservett förrådet är påfyllt och även katterna har mat och sand. Skön känsla.

Imårrn kör vi öppna förskolan vi tjejer. Dagis är stängt så det passar bra. Vi ska även möta upp L&L som ska med till öppna. Efter det blir det en visit till Skövde igen.

Nu blir det kvällen!

(imorse lekte vi doktor och pappa var väldigt skadad i handen)


Wilja busunge

Igår morse sprang Wilja som vanligt runt i sin gåstol. Hon var i vardagsrummet. Jag i köket och plockade med frukost. Sen när jag tittar in så ligger hon på golvet. Då har hon alltså tagit sig över stolen och ner på golvet. Utan att säga ett knyst. Tur hon inte slog sig. Henne går de inte lämna ensam <3


God dag lördag!

Idag var vi uppe med tuppen som vanligt! Nåt positivt med det är iaf att man får mycket gjort. När klockan var sju hade vi två nybadade tjejer (och en pappa) som redan svept frukost. Mysigt att sitta ner allihop och äta. Inte varje dag. På veckorna så äter Wilja välling med mig i soffan. Sen brukar Nova vakna samtidigt som Michael kommer från jobbet så då äter dom frukost ihop. Jag själv hinner oftast inte äta, vi har fullt upp med att hinna i tid till dagis. Fast vi är uppe tidigt. Sen är inte jag någon frukost människa alls egentligen så det gör inget men på helger är det gott. Och på hotell!

Nu har jag iaf två tjejer som ligger och sover. Pappan i huset hoppa precis in i en minibuss på väg till Karlstad, på hockey. Två kakor har jag hunnit med att göra oxå idag. En Silviakaka och nu har jag en saffranskaka som jag ska ta ut om nån minut. Nu ska jag fortsätta städa medans dom sover så jag kanske får lite gjort.

(wiljas fina revan hon fick igår. pluttan)


Tatto time!

Nu har vi sjunkit ner i soffan. Men det är ju fasen inget på TVn! Kl 22.50 börjar American Pie men det är ju ett tag kvar dit. Fredag är det ju iaf och helglugnet börjar infinna sig.

Today was THE DAY! Äntligen fick jag mina små älsklingar på min kropp. Blev tre st. Lika bra å köra :) Barnens personnr med romerska siffror, sitter på.. nyckelbenen typ. Eller vad säger man - mellan axeln och halsen. Är ni med? Sen fick jag ju ett infall häromdan och ville ha en stjärna bakom örat. Vad är det med mig och stjärnor? Har redan två stjärntatueringar. Jag har rätt hög smärtgräns men blir ändå nojig över smärtan. Vilket jag inte hade behövt vara. Stjärnan kändes knappt. Den trodde jag skulle vara värst. Att det skulle kännas som han var inne i hjärnan å greja. Ena nr kändes lite på ett par ställen men annars helt lugnt. Man får sån mersmak när man är där! Men jag ska ju bli gammal med dessa oxå. Än så länge sitter dom på sånna ställen det går att dölja så det är ju lugnt. Ett litet problem jag kommit på nu i efterhand är ju om man får mera barn? Då får jag fylla på under dessa. Jaja ett senare problem.

Trevlig helg!


Riktiga torsdagen

Som ni märkte så har denna vecka två torsdagar :) Idag är det den riktiga torsdagen. Har varit på ÖF idag. Wilja sov typ bara 15min innan vi gick dit men hon höll låda iaf. Lekte och var på bra humör. I morse när vi vakna så var det -16,7 grader ute! Gah!! Vart tog våren vägen?

Sitter just nu hos Larsson, Tilda är det som får nålen i sig. Imårrn är det min tur!

Fint sällskap har jag iaf. Ligger en söt liten chihuahua bredvid mig. Wilja ligger i vagnen utanför i korridoren och sover. Hoppas hon sover under hela tiden vi är här :)


Torsdag

What a day! Den började ju inte allt för bra då jag fick se vilket väder det var ute. Där försvann humöret. Går rätt bra att ta sig fram ändå men det blir ju rätt tungt med 22-23kg barn plus vagn. Och jädra massa snö på det. Lämna på dagis, pulsa vidare till BVC. Gick aldrig hem emellan så satt där och väntade. Där gick vi igenom besiktningen och fick en OK stämpel i rumpan (finns det ens barn som inte går igenom?) Sen in på babycafé. Lyssna på NTF och lekte. Hem och fräscha till sig. Tandläkarn! Tömde börsen där och gick sedan hem med svansen mellan bena.

Har nu ikväll pimpat klart min kära vagn! Blir så fin! Svart chassi, handtag och leoskydd. Har även passat på att byta chassi, tvätta däcken och göra rent på ett par ställen. Nu ska jag bara fundera ut vad jag ska ta för pris för alla delar vi har så ska jag sätta ut de sen. Nypris för allt är ca 8000:-. Ska kolla på nätet sen vad folk tar för delarna. Ev köper jag till så det blir en komplett åsna. Tjänar kanske mer på de..

Nu - kväll i soffan!


Tisdags babbel

Idag fick vi följe av Sofia som följde med och lämnade Nova på dagis. Sen tog vi oss en runda, Wilja sov i vagnen. Skönt att ha det avklarat direkt på morgonen. Och skönt att få prata av sig lite =)

Tatueringstiden blev framflyttat till fredag. Och nu har jag fått för mig att jag vill göra en liten liten sak till. Han skrev att vi kunde tränga in de i schemat så nu ska jag fundera på om det är något jag ska göra eller inte.

Sen har jag fått vagn sjukan igen. Va ju så sugen när Bugaboo släppte Buffalon men det har lagt sig lite, emellanåt. Nu är jag inne på att vi behöver en mer sulkyvagn till Nova. Hon åker ju inte vagn så jätte mycket men typ när hon sover osv. Även smidig att ha i bilen när man är på stan tex. Så slipper man släpa med hela åsnan. Den är lite bökig i och ur bil. Wilja kommer oxå kunna ha denna så det blir perfa! Så nu är det "operation övertalning av sambo" som gäller. Går så där.

(men visst är den snygg!)


Väntar på mat?


Beslutsångest

Börjar få lite smått panik över att jag inte tänkt ut hur det ska se ut nu.Det är ju ändå något som ska sitta på min kropp för resten av mitt liv. Kanske borde ta tag i de nu och bestämma mig! När det kommer till olika stilar och sånt får jag riktig beslutångest. Det finns för mycket att välja mellan. Man kan göra på tre olika sätt och jag vet inte vilket jag ska välja. Men jag hoppas jag får lite hjälp med det innan vi drar igång.


Söndag morgon

Usch vilken natt vi haft, eller jag rättare sagt. Nova har ju fått tillbaka sin hemska hosta så hon vaknade av den och kom då in och la sig hos oss. Jag får rent ut sagt panik av att ligga så trångt och inte kunna röra sig. Jag hade knappt somnat innan jag vaknar av att jag har 40 nappar i ryggen eller att jag är på väg ner i golvet. Visst att det kan vara mysigt på sitt sätt men jag tycker iaf barn ska sova i sina egna sängar i sitt rum! Då sover alla bättre! Jag förstår faktiskt inte folk som har det så. Men detta är min åsikt. Vi kör myset på morgonen istället. Då hämtar jag in Wilja när hon vaknat och sen kommer även Nova in så ligger vi och gosar.

Nu är det iaf ny morgon så nu ska vi ta tag i dagens uppgifter. Byta och tvätta sängkläder står bla på schemat sen behövs det en omgång med städpatrullen på övervåningen.


...


Tattoo time

Shit kom precis på att nu på måndag ska jag visst få de ritat på min kropp. På två ställen också. Vad och vart får ni veta då. Ska bli roligt! Jag vet inte hur smärtan känns där jag ska göra, kan tänka mig det gör jävligt ont. Men trodde nacken skulle göra jätteont eftersom den tatueringen är lite på kotorna men var inte alls farlig så hoppet är inte ute. Värsta är att man får sån mersmak när man tatuerar sig. Är inte mycket för stora grejer på tjejer men smått tycker jag kan vara fint. Nån gång i tiden ska jag få tummen ur och göra över min sol jag har i svanken. Gjorde den när jag var 17. Då var det inne med solar och kinatecken. Varför kan man ju indra nu?! Kan väl säga att jag ångrar den lite men eftersom jag aldrig ser den så är det inget jag tänker på särskilt ofta. Jag visar den ALDRIG heller så det är rätt lugnt just nu.
Detta kommer iaf bli min 7 och 8? Shit nu måste jag titta över om jag verkligen har så många..


Lördag kväll

Så var mellan över för denna gång. Tycker Robins låt är väldigt bra men tycker ändå Jalla dansa låten bättre. Den skulle helt klart gått till final. Mamma och pappa kom ner lite plötsligt. Vi åt lite plockmat, de vill säga sånt vi hade hemma. Räkor, rostat bröd, tacochips + dip mm. Gott blev det iaf.

Wilja stämpla som vanligt ut innan sju men Nova fick var uppe lite längre idag. När hennes sömntåg gått är hon helt speedad och kör på i 120 och brukar va hopplöst att ens få kontakt med henne. Men hon kom i säng vid 20.30 och somnade jättebra.

Michael ligger och sover här bredvid mig och jag äter vidare på tacochips. Ska försöka plocka upp här lite och sen bege mig en trappa upp!


Trötta

Så här trötta var våra tjejer efter dagens bad på 1 1/2 timme. Det är verkligen veckans höjdpunkt, även för pappan i familjen skulle jag tro. Jag skulle helst villa stå utanför bassängen men vad gör man inte för sina barn?


Kiwi

Kiwi är en riktig myskisse. Ska absolut inte ligga själv och sova. Brukar köra myggnät över Wiljas säng för annars ligger det en kisse eller två däri. Försöker skydda mot katthår så gott det går.


Vår

Vår. Vår betyder sol. Och sol det betyder SKITIGA FÖNSTER! Fy sjutton va våra ser ut nu när solen lyser in. Måste ta tag i det snarast. Helgen kanske. Har väldigt mycket jag "måste" få gjort ihelgen. Helst åka till Carro och fixa håret men Michael ska ut med jobbet och är antagligen lite låg på lör. Ta tag i mitt märkande inför klädbytardagen. Vill ut och grilla korv i solskenet med.

Torsdag och med det är det B-A-D. Tingeling


Onsdag

Nova är lämnad på dagis. Och snart ska jag och Wilja gå och hänga på babycafé är det tänkt. Wilja gör sin mamma glad genom att ta lite sovmorgon nu för tiden. Har hållt i nån vecka så är väl snart dax att byta rutinerna kan jag tro. Helgerna brukar vi få gå upp i ottan, då ska man minsann inte ligga och dra sig i onödan. Småbarnstid när den är som bäst!


Nu tar vi kväll

Vissa dagar får jag minsann till flera inlägg och andra noll. Sviktar vilt.

Kalaset idag var roligt. Massa barn och föräldrar. Många som inte brukar vara där så det är ju kul att träffa dom. Och gott fika var det! Wilja hann sova ca 15min sen fick jag väcka henne för att vi skulle hinna dit. Hade planeringen vart liiiite bättre idag så hade jag gjort henne klar och sövt henne i vagnen men idag blev det verkligen inte som jag tänkt ut det i huvudet. Men nu gick det ju bra iaf. Hon höll humöret uppe. Vi hann hem, hon åt, sen stupa hon i vagnen när de begav sig till lekparken.

Nu - soffan, en kall burk cola och Familjen Annorlunda!


Stressigt

Vi har tagit de minst sagt lugnt idag. Vi gick en promenad bort till affären och handla. När vi kom tillbaka satte vi oss på trappan och intog lite fika. Lite mat har barnen ätit oxå. Jag har i vanlig ordning inte ens fått i mig frukost. Nu är klockan helt plötsligt jätte mycket och jag har massor att göra innan vi ska gå bort till FC. Och ingen av barnen sover. Hur Wilja ska klara av att leka där borta utan sömn får bli dagens gåta..


Monday morning

Ny vecka - de vill säga vecka 10. Veckan då vår nya säng kommer! Jippi.

Här hemma är det de eviga vardagssysslorna som gäller. Plockar här och där och ska snart hänga tvätt. Tänk när man kan hänga ut den!

Rensandet verkar aldrig ta slut. Har nu gått igenom alla sparade kläder, ytterkläder, skor och leksaker. Tanken var att snåla in på de som ska sparas men insåg att det är alldeles för fina och för dyra för att säljas för en 5a på klädbytardagar. Så nu är allt nedpackat inför nästa barn/syskonbarn. Vill inte spara för mycket för man köper ändå på sig massa när man väntar barn. Men sånt som vi fått och "betyder" nåt är sparat, och de lite dyrare kläderna. Men hoppas bli av med de mesta som ska säljas på klädbytardagen iaf. Måste sätta mig och märka allt oxå.

I em ska jag och Wilja gå iväg på 2012 kalaset. Det ska bli roligt, träffa alla som ev blir klasskompisar i framtiden. Letade efter nån känning att sätta på henne men kan nu konstatera att damen inte äger nån. Förutom två jeansklänningar. Så det måste vi köpa. Man måste ju va uppklädd när man ska på kalas!


(våran nya säng - löööv it)


Semesterplaner och gravidböcker

Då är årets första semestertripp bokat! Astrid Lindgrens värld blir det en helg. Nova kommer gå som på moln när vi kommer dit. Tänkt att få träffa Pippi, Emil, Madicken mfl. Längtar redan. Har så mycket saker jag skulle vilja göra och resa till på semestern men vi får väl se vart vi tar oss. Vi bokar inte upp oss allt för mycket förrän vi vet ifall Michaels bror m familj kommer. Åka över 100mil å så är vi inte hemma.

Har även beställt två gravid böcker. Äntligen. Har tänkt skaffa sånna hur länge som helst men blir aldrig av. Jag har två egna böcker/barn som jag skrivit upp viktiga saker i. Allt från plusset tills nu. Varje månad skriver jag upp viktiga saker. Kan va en tand eller läkarbesök. Alltid kul att minnas tillbaka och läsa. Sen är tanken att barnen ska få dom böckerna när dom bör större. Så det ska jag sitta och pyssla med när dom kommer. Klistra, pimpa och limma!


Älskar den här bilden


Lördag kväll

Gud så trött jag är. Tär på en att shoppa. Somnade givetvis i bilen hem så jag har fått nån form av konstig nackspärr. Sitter och glor på melodifestivalen som alla andra. Bara skit. Men Allah låten gillar jag!

Jag och Linéah har nu bokat in årets första Ullared tripp. Så nu ska här sparas pengar (visst - lycka till!) Sen har det bokats in nytt och okänt klädparty, en tripp till Astrid Lindgrens värld och förhoppningsvis Stellas lekland inom kort när barnen är friska. Kul att ha full kalender. Det ska hända saker hela tiden.

Jag har även fått tummen ur att äntligen beställa mitt efterlängtade chassiskydd och teleskopshandtags skydd. Råkade även ta med ett bumperskydd i leopard :) Hur man ens kan lägga så mycket pengar på massa skydd vet jag inte men jag lyckades faktiskt pruta lite. Men nu är det betalt så nu ska jag försöka glömma att jag slänger pengar i sjön på onödig "skit". Men snart har jag en svart fin å pimpad vagn. Vill även köpa Apple of my eye dynor men nu ska jag lugna mig lite. Undra vilken tid i livet jag ska lära mig att handskas rätt med pengar och sluta slösa så förbannad?! Jag tyckte nyss jag var rik men det varade visst inte så länge.


Örebro

Är nu hemkomna från dagens resa. Vi drog iväg till Örebro för lite shopping. Nova hann inte ens gå ur bilen för hon åkte med mormor och morfar hem direkt när vi kom fram. Dom åkte tidigare än oss och hade då shoppat klart. Hon är inget vidare fan av att shoppa om man säger så. Så hon hade tur idag att hon slapp det.

Vi handla iaf lite kläder till Wilja. Den stackarn har inte många trasor i sin garderob. Nova har haft 86/92 sen förra julen och är fortfarande på 92. En del 98 har vi tagit in. Hon har ju lyxen att ärva så fina kläder av kusin Lilly så henne behöver vi inte köpa lika mycket till, även fast jag gör det ändå. Hon har ju kvar storleken lite längre än Wilja. Den damen växer som sjutton. Har plockat in de mesta i 80 nu från de vi sparat men det är fortfarande lite stort. Så hon fick iaf massa nytt. Tyvärr fanns inte jackan som jag spanat in till Nova men får titta i Skövde nästa gång. Men en sjal till jackan blev köpt iaf. Hitta även ett par Viking Gore Tex skor att ha till våren, till pangpris! Även till mig själv hittade jag ett par super sköna svarta byxor med bred resår i midjan - perfekt för en tjockis som inte gillar när de sitter för tajt.

Nu ska vi smaska på smörgåstårta. Pappa hade fått en stor bit från en jobbarkompis till oss som blivit över från dop. Det ska sitta gött nu!

(glömde visst få med sjalen på bilden. Synd, den som är så fin)


Alltså detta rufs

Hur kan man ens få till detta svinto rufs? Så här ser det ut every day! Ibland värre.


Utekväll

Här är vi uppe med tuppen. Ändå gav Wilja en halvtimmes sovmorgon. Tack för det. Trött som en apa är jag. Nova och Michael sover fortfarande och jag skulle kunna gå över eld för att få göra desamma just nu kan jag säga. Så är det när man är ute och roar sig mitt i nätterna.

Gårdagens utgång blev mycket lyckat. Vi åt god mat, och efterträtt givetvis. Satt och prata massa skit och andra viktiga ämnen innan vi gick vidare och intog drinkar. Tequila Rose förde mig tillbaka i tiden. Minnen! Att åka bussen hem inatt var också en upplevelse. Vi var typ yngst. Och nyktrast. På "min" tid var bussen proppfull med massa fulla ungdomar. Men tiderna förändras minsann.

Idag hoppas jag vi har något roligt på schemat. Får se vad Michael säger när dom vaknar..


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus